Foto: All Over Press

Valerie Aflalo är designern bakom Guldbaggegalans vackraste klänning

Foto: All Over Press

När Guldbaggegalan gick av stapeln i går stod vackra Edda Magnason som vinnare av årets Kvinnliga huvudroll för sin tolkning av Monica Zetterlund i Monica Z. På sig hade hon en vacker galaklänning med svart spets, bar rygg och släp – designad av Valerie Aflalo, bloggare här på Damernas Värld.

Klänningen som Edda bar har inte ens visats på catwalken ännu. Den är en del av höst- och vinterkollektionen 2014 som visas på Mercedes Benz Fashion Week den 27 januari. Att redan nu få visa upp en klänning på en gala som Guldbaggegalan är ett fantastiskt tillfälle att visa sina kläder för en större målgrupp. När Edda var i Valeries showroom för att välja klänning passade Valerie på att blogga:

På måndag är det ju den prestigefyllda Guldbaggegalan och vi har fått äran att klä vårt nya svenska stjärnskott Edda Magnasson. Har ni sett den fantastiska filmen Monica Z? Edda spelar huvudrollen där som just Monica Zetterlund och blivit nominerad till en guldbagge. Tror verkligen att hon kommer att vinna!

Med tanke på succén klänningen gjorde kan vi konstatera att såväl Edda som Valerie hör till galans vinnare!

Vill du se fler bilder på klänningen hittar du det i Valeries blogg.

Foto: Charlotte Brunzell/All over press

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!