Vans fyller 50 år – firar med limited edition-kollektion

Lena Philipsson, Salma Hayek och Samantha Fox. Listan på snyggingar som fyller 50 i år kan göras lång. En av de stilsäkra jubilarerna är modemärket Vans, som firar sin 50-årsdag med att lansera kollektionen Checkered past.

Vans grundades i Kalifornien den 16 mars 1966, då under namnet The Van Doren Rubber Company. I dag, 50 år senare, är märkets låga gummisko en riktig klassiker.

För att uppmärksamma 50-årsjubileumet lanserar Vans i dag limited edition-kollektionen Checkered past. Kollektionen ges ut under Vans premiummärke Vault by Vans och består av skor och ryggsäckar, alla tillverkade i läder som flätats i ett schackrutigt mönster. Och att födelsedagskollektionen är just schackrutig förvånar nog få, det schackrutiga mönstret är ikoniskt för Vans och har funnits med modemärket sedan starten.

Vault by Vans Checkered past släpps på Vans födelsedag den 16 mars och finns till försäljning  på Caliroots, Sneakersnstuff och på Vans.se.

Vault by Vans Checkered past  – här kan du se hela kollektionen:

Classic slip-on 1799 kronor

Classic slip-on 1799 kronor

Classic slip-on 1799 kronor

LÄS OCKSÅ: Miljövänliga sneakers gjorda av återvunna jeans i Lindex vårkollektion 2016 – se de coola skorna här

Sk8-hi 2199 kronor

Sk8-hi 2199 kronor

Sk8-hi 2199 kronor

Sk8-hi 2199 kronor

Ryggsäck 3599 kronor

Ryggsäck 3599 kronor

Vill du få mer härlig inspiration? Gör som över 10 000 andra och gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!