VÅRMODE 2011: Fjädrar till tusen!

Fjädrar syntes under hösten hos både Lanvin, Givenchy, Sonia Rykiel, Alexander Wang och Jason Wu. Nu börjar en nya säsong, och med den nya trender. Men fjädrarna består, och är hetare nu, mer än någonsin! 

Nytt år, ny säsong och (nya) trender. En trend som följer med från höstens trendbild är fjädrarna. Under hösten syntes fjädrar hos både Lanvin, Givenchy, Sonia Rykiel, Alexander Wang och Jason Wu.

När våren kickar igång, med vårens mode 2011, återfinns fjädrar i en ny tappning. Det är färgglatt, stort och maxat. Fjädrar ingår i den exotiska trenden, som är stor i vårmodet 2011. Ju mer exotiskt, desto mer trendigt. Se bara på Christian Diors visning, där färgglada fjädrar, blandas med macramé, hawaianska lei-mönster och tofsar, 

I vårens mode sitter fjädrar framför allt på klänningar. Från Guccis smaragdsgröna klänning, där fjädrar sitter på kjol och i ringning, via Zac Posens klänningar med fjäderdetaljer på bröstet och till Matthew Williamsons påfågelkreation, där fjädrar agerar fåll på kjolen.
Men fjädrar syns även som mindre detaljer, som dekorativa bröstdetaljer hos Chanel till halsbandshänge hos Anna Sui

En sak är klar för våren 2011, det går inte att överdosera fjädertrenden ....

Gucci, Chanel, Zac Posen, Chanel, Nina Ricci

Chanel, Anna Sui, Christian Dior, Giambatti Valli, Alexander McQueen

Ungaro, Gucci, Bottega Veneta, Zac Posen, Matthew Williamson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!