Foto: D

Tjuvkika på vårmodet från H&M Studio – här är nya trenderna 2017

H&M Studios vårmode 2017 släpps till försäljning först i mars, men redan nu kan du tjuvkika på kollektionen – som inspirerats av bland annat balett.

Vill du se nya H&M Studio A/W19-kollektionen? Spana in höstmodet här!

H&M beskriver den kommande Studio-kollektionen som ett möte mellan traditionella skräddade tekniker med funktionalitet och moderna sportiga high-tech-element. Inspirationen har enligt den svenska klädjätten hämtats från elegans, passion och balettens styrka.

LÄS OCKSÅ: Vårens viktigaste trender – allt du behöver veta om vårmodet 2109

Den nya kollektionen, som du kan tjuvkika på längre ned i artikeln, kommer att visas upp på catwalken under Paris modevecka den 1 mars. För första gången någonsin kommer H&M sedan att släppa plaggen till försäljning direkt efter visningen. Redan den 1 mars kan du köpa dem online, och från och med den 2 mars i utvalda butiker.

– Att erbjuda mode direkt från catwalken markerar en ny era för modeindustrin och vi ser mycket fram emot att testa det här nya spännande formatet, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef och kreativa chef.

Tjuvkika på vårmodet från H&M:s Studio-kollektion SS17:

Foto: D
Foto: D
Foto: D

 

LÄS OCKSÅ: Vårens 10 bästa jeans – hitta rätt modell för just dig

 

Foto: D
Foto: D
Foto: D
Foto: D
Foto: D

 

LÄS OCKSÅ: 24 snygga vårkappor i butik just nu – från budget till lyx

 

Foto: D
Foto: D
Foto: D

LÄS OCKSÅ: 6 viktigaste trenderna i vår – enligt Nordens ledande modeskapare

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!