H&M Studio SS18 – tjuvkika på kollektionen här

Vårmodet hos H&M Studio SS18 är ett möte mellan minimalism, konstnärliga mönster och bekväma material. Kollektionen släpps klockan 22.00 den 28 februari, men redan nu kan du tjuvkika på alla plagg här!

Svartvita plagg med enkla skärningar möter bohemiskt luftiga och mönstrade i H&M Studios vårkollektion 2018. Inspirationen kommer från Japans storstadsminimalism och den urbana, kreativa kvinnan som älskar livet och farten i staden – men även lugnet och grönskan i naturen – står i fokus.

Här hittar du H&M Studios höstkollektion 2018!

Signaturplagg är oversize tunikor (vissa med geometriska mönster som påminner om konstverk), sofistikerade maxiklänningar och workwear-inspirerade plagg. Materialen är mjuka och några exempel är jacquard, grovstickat och viskostwill. Ledorden är stilrena silhuetter med avslappnad känsla.

– Den här kollektionen firar kvinnors vitalitet och flexibilitet. De rena färgerna, de livliga trycken, de avslappnade silhuetterna – allt visar på en tydlig förkärlek för urbana miljöer med en hint av glamour. Samtidigt finns där även en längtan efter naturen och ett opretentiöst liv. Som tur är kan dagens kvinna ha både och – det är det fina med det moderna livet, säger Pernilla Wohlfahrt, designchef och kreativ chef på H&M.

H&M Studio SS18 – tjuvkika på vårmodet redan nu

Den nya kollektionen visas under Paris modevecka på Musée des Arts Décoratifs den 28 februari, men redan nu kan du tjuvkika på kollektionen här hos Damernas Värld. I samband med modevisningen släpps kollektionen direkt på H&Ms hemsida, enligt varumärkets nya "see now, buy now"-koncept. Den 1 mars kan man även köpa kollektionen i utvalda H&M butiker.

Spana in kollektionen här:

H&M Studio SS18: Luftig tunika-klänning.
H&M Studio SS18: Skräddad kappa.
H&M Studio SS18: Klänning över vid byxa (fortsatt het styling i vår).
H&M Studio SS18: Vit kofta med härliga färgklickar.
H&M Studio SS18.
H&M Studio SS18: Fokus på knappar på både blus och byxa.
H&M Studio SS18: Färgglad tunika med trumpetärm.
H&M Studio SS18: Dressat set med strassdetaljer.
H&M Studio SS18.
H&M Studio SS18.
H&M Studio SS18: Örhängen som tar plats!
H&M Studio SS18: Svart set med vida byxben.
H&M Studio SS18: Fransar, vitt och vida ben.
H&M Studio SS18: Geometriska mönster på tunika och byxa.
H&M Studio SS18.
H&M Studio SS18.
H&M Studio SS18: långt strassörhänge.
H&M Studio SS18.

Möt våren på Mallorca med Damernas Värld! Klicka på bilden för att läsa mer om vår spännande träningsresa:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!