Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Spana in Victorias fina sommarklänning från födelsedagsfirandet

Victoria valde en favorit i repris när hon tog emot folkets gratulationer på sin födelsedag. Kronprinsessan dök nämligen upp i en klänning som hon burit tidigare – och som hon matchade med ett par skor från en budgetkedja.

Kronprinsessfamiljen anlände något sent till folkmassan som samlats utanför Solliden slott för att fira Victoria på 39-årsdagen. "Alla som är småbarnsföräldrar vet att det tar lite tid innan man får ihop alla delar i familjen. Men nu är Victoria här – med hela sin familj", skämtade kungen när alla väl var på plats.

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Dagen till ära var Victoria födelsedagsfin i en vit klänning från amerikanska Ralph Lauren. Klänningen heter Ralph Lauren Eva Sable Dress och kronprinsessan har burit den tidigare – på de vackra sommarbilder från Haga slott som kungahuset släppte på nationaldagen i år. Då matchade Victoria klänningen med en stor ljus hatt, nu på födelsedagen matchade hon den med ett par bruna läderskor med kilklack från Zara.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias sommarklänning – ett budgetfynd för under 300 kronor

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prinsessan Estelle i trädgården utanför Haga slott på nationaldagen. Foto: Foto Kate Gabor Kungahuset.se /Photo Kate Gabor Th

Även förra året firade kronprinsessan sin födelsedag i en klänning från Ralph Lauren. Då var det en blommig variant med en liten krage som gällde. Här kan du se bilderna från förra året!

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Även Estelles klänning har varit med tidigare. Klänningen har lillsessan nämligen ärvt av mamma Victoria som bar den i samband med prinsessan Madeleines födelse 1982.

LÄS OCKSÅ: Se in prinsessornas klänningar från Polarpriset (Victoria valde H&M igen!)

FOTO: IBL och Kate Gabor/Kungahuset.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!