Vilken är din favorit ur H&M:s Conscious exclusive collection?

Merparten av svenska modebloggare har bloggat om H&M:s Conscious exclusive collection. Tylliga aftonklänningar trängs bland vita, romantiska spetsklänningar. Succén för H&M:s Conscious exclusive collection är ett faktum – trots att kollektion släpps den 4 april 2013. 

H&M:s Conscious exclusive collection är en specialkollektion i återvunna material framtagen i samarbete med stylisten Samantha McMillen. I den – redan så hypade kollektionen – trängs inte bara underbara festplagg, utan även en rad av säsongens nyckelplagg. Kimonos, pastellfärgade klänningar, byxdressar och vida kostymbyxor syns jämte klänningar av mer klassiska snitt. Här finns något för alla och även till någorlunda humana priser.   Nyfiken på kollektionen? Läs mer här: H&M släpper Conscious exclusive collection i samarbete med Hollywoodstylist!

Vi på DV-redaktionen har redan bestämt vilken av alla Conscious exclusive collection-klänningar vi kommer vilja bära på vårens alla fester, nu vill vi veta vilken av dessa partydrömmar som får ditt modehjärta att banka lite snabbare?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!