Foto: IBL

Vilken front row–personlighet är du? Ta chansen att gå på modevisning!

För vissa handlar modevisningar om att få koll på kommande säsongers trender. För andra är det viktigast att synas på rätt plats. Men vilken roll hade du anammat på front row? Nu har du nämligen chansen att gå på modevisning – och vi har sammanställt en hjälpsam guide för att reda ut frågan!

Har du alltid känt att du skulle passa som fisken i vattnet på första parkett framför catwalkscenen? Under 

Sweden Fashion & Beauty Day 2018 får du möjlighet till att vara med under en modevisning stylad av stylisten Mikaela Hållén – och sitta på front row! Läs mer och säkra din biljett här, och som uppvärmning tills vidare... Vilken personlighet är du på front-row?

1. Den superseriösa

Mode är viktigt och du förstår inte hur folk kan glo ned i sina telefoner under visningen. Du är här för ditt jobb och önskar att de som inte förstår sig på det kunde ha vett nog att hålla sig borta.

Foto: Billy Farrell/BFA/REX / Copyright Rex Features Ltd

 Anna Wintour låter business go first under New Yorks fashion week i september 2018.

2. Den sociala medie-tokiga

Det här med själva visningen är inget du fokuserar på, det viktigaste är att alla dina följare får veta att du var där. Det fotas, filmas och livesänds. Att du råkar missa en del av visningen för att du valde filter och funderade ut den perfekta bildtexten är mindre viktigt. #fashionweek

Foto: RY / Richard Young/REX / Copyright Rex Features Lt

 Naomi Campbell följer showen genom telefonen.

 

3. Den nervösa

Denna kategori tillhör vi alla under vår första modevisning. Du har svårt att förstå att du verkligen sitter där på front row, och rädslan att någon ska komma på dig och peka ut dig som helt felplacerad kryper sig närmare desto längre tiden går. Vårt tips: slappna av, luta dig bak och kom ihåg att njuta av showen!

Foto: Johns PKI / SplashNews.com/ IBL

 Cynthia Nixon må vara superskådis och politiker, men helt bekväm ser hon inte alltid ut att vara på front row.

 

4. Den uppmärksamhetssökande

Modevisningar handlar för dig inte så mycket om kläderna som visas på catwalken, utan om att synas. Front row-platsen är få förunnat, så du ser till att utnyttja den! En maximalistisk outfit är att vänta från dig, och såklart hänger du utanför visningen och väntar in streetstyle-fotograferna.

Foto: Clint Spaulding/WWD/REX / Copyright Rex Features L

 Nicki Minaj ser till att synas under modeveckan!

5. Den megapeppade

Modevisningar är kul! Du älskar stämningen, kläderna, minglet, ja – din kärlek för mode lyser helt enkelt rakt igenom. Grattis till årets bästa dag!

Foto: Stephen Lovekin/WWD/REX / Copyright Rex Features L

 En peppad Blake Lively på Michael Kors visning.

 

Den 27 oktober hålls Sweden Fashion and Beauty Day, en heldag fullspäckad med mode, skönhet och inspiration. Utdelning av Damernas Värld Guldknappen, modevisning, föreläsningar med b.la. Hanna & Amanda samt unika shoppingmöjligheter är några av punkterna på schemat. Klart du inte vill missa det här! Kika på programmet och boka din biljett nu!

Foto: IBL.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!