Vilken modell blir det på brudklänningen?

Ryktet att det är Valentino som ska designa prinsessan Madeleines bröllopsklänning har redan läckt ut, men för nyfikna fashionistas går det även att spekulera i vilken modell det blir på klänningen. Vi tog reda på hur Martina Bonnier, Elsa Billgren och Ebba von Sydow tror att klänningen kommer att se ut.

Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på Damernas Värld

- Jag tror att Prinsessan Madeleine kommer att ha en mer romantisk brudklänning än kronprinsessan Victoria, vars klänning var designad för att kunna bäras tillsammans med kamédiademet som även drottning Silvia bar vid sin vigsel.

Elsa Billgren, bloggare på Elle som i sommar jobbar med just bröllopsklänningar.

- Jag tänker att hon kanske väljer något helt i spets, med lång ärm och relativt figursytt. Modernt, klassiskt, vågat. Så som hon är känd för att vara!

Även Ebba von Sydow som jobbar med tv-sändningen av prinsessbröllopet har i sin blogg spekulerat i hur klänningen kan se ut.

Jag har mina gissningar. Lång smal ärm. Smalt skärp eller sidenband i midjan. Mycket spets upptill, mycket mer Kate Middleton-romantiskt än Victoria och Mette-Marits strama, rena och nordiska look. Och jag tror inte att det blir kamédiademet som brudkrona, utan något som glittrar betydligt mer.

Foto: Brigitte Grenfeltd, Johan Paulin, Elsa Billgren

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!