Vintagemässan är tillbaka!

Vintagemässan Bakåt: Framåt är tillbaka. Höstens version av den populära mässan går av stapeln den 24-25 september 2011 på Strand i Hornstull i Stockholm.
Det är den åttonde vintagemässan i ordningen och drar varje gång tusentals mode- och vintageintresserade. Trycket är enormt. 

På vintagemässan kan du fynda unika ting till höstgarderoben, från över 30 olika säljare som har skrapat fram sina guldklimpar ur sina butiker. Här kan du hitta kläder, skor, väskor och smycken som du definitivt blir ensam om. 

Några av de som kommer att ställa ut på vintagemässan är Myrorna, 59 Vintage Store, Humana, Kellerman Vintage och Stadsmissionen. 

Vintagemässan Bakåt: Framåt NÄR? lördag, 24 september kl 11.00 ? 17.00, söndag, 25 september kl 11.00 ? 17.00VAR? Strand, Hornstulls Strand 4, Stockholm. T-bana: HornstullHUR? Entréavgift: 60 kr

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!