Vita byxor + fläckar = ett minne blott om de här magiska jeansen håller vad de lovar

Hur många gånger har vi inte önskat oss ett par vita jeans som inte kan få fläckar? Nu lanseras en kollektion med vita jeans där kaffe, vin och läsk bara ska rinna av. Magi eller inte, vad tror du?

Joe's Jeans har lanserat en kollektion med vita jeans och kjolar där vätska inte får fäste. Enligt Joe's själva ska kaffe, vin och läsk bara rinna av byxorna. För bra för att vara sant var vår spontanta reaktion tills vi såg att The Daily Mail gav jeansen en rejäl testomgång med sin testpartull. Resultatet är överraskande positivt och nog finns det hopp om att antingen magi eller en smula kemi varit inblandad i produktutvecklingen av byxorna. Testpatrullen utsatte byxorna för en hel kopp kaffe och visst rann det av. I några fall blev det en svag fläck, men den försvann enligt testpatrullen efter att ha torkats av med en våtservett.

Helt tåliga är ändå inte byxorna, enligt Joe's Jeans rår de inte på vätskor med färgpigment i sig, till exempel från makeup, nagellack och läppglans, och när du tvättat byxorna fler är 20 gånger kan du inte längre förlita dig på att vätskan bara ska rinna av.

Hemligheten bakom magin är enligt Joe's själva en innovativ tvättbehandling, materialet i linjen är gjort av 55% promodal, 43 % bomull och 2% elastan, men mer detaljer kring vilka ämnen jeansen utsätts för i tvätten uppges inte.

Kjolen kostar från 999 kronor och byxorna från 1235 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!