William Rast for Target

Lågbudgetkedjan  Target är känd för sina många designsamarbeten. Några av dem som har arbetat fram en kollektion tillsammans med Target är    Proenza Schouler,   Zac Posen, Luella Bartley Erin Fetherston, Jonathan Saunders, Thakoon och Rodarte

Nu är det dags för märket William Rast, som Justin Timberlake, tillsammans med Trace Ayala, står bakom, att ta över stafettpinnen och designa en kollektion för Target.
Den limiterade kollektionen innehåller jeans, skinnjackor, kjolar, blusar, leggings och ytterkläder. Kollektionen, som har fått namnet Wiliiam Rast for Target, påminner i stort om William Rasts huvudkollektion, men till budgetpris så klart, där priserna ligger mellan cirka 120-1 400 kronor. 

William Rast for Target släpps i butik de 19 december och säljs till och med den 22 januari 2011, så har du vägarna förbi Amerika och gillar William Rast, missa inte chansen att shoppa William Rast-plagg till pangpriser.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!