I annonssamarbete med ESPRIT

Med tweedkappor, rutiga byxor och finstickade tröjor blir du redo för en ny modehöst. Låt Damernas Värld inspirera dig till ditt nästa och bästa trendköp.

Lisa pettersson

Lisa Petterson, modechef på Damernas Värld.

Den här säsongen är kontorslooken hetare än någonsin.
– Jag kommer att satsa på tidlösa plagg som går att kombinera i olika stilar och för olika tillfällen, säger Damernas Världs modechef Lisa Petterson. Med de här sju modefavoriterna är jag redo för nya utmaningar!

 

Rutiga kappan

Nya esprit

Rutig kappa med broderade blommor, stl XS–XL, 1299,99 kr.

– Jag är ständigt på jakt efter ytterplagg som håller mig varm och snygg, säger Lisa. Den här skräddade tweedkappan är ett säkert kort inför hösten. Broderier och rutigt är två trendmönster just nu – varför inte kombinera dem?

T-shirten med tryck & glittriga kjolen

Nya esprit3

Tips! Undvik att separera din garderob i ”fest” och ”vardag”, just nu är det superhett att blanda och mixa. T-shirt med tryck, stl 32–44, 159,99 kr. Metallicskimrande kjol, stl 34–44, 699,99 kr.

– Mitt bästa knep för att lyfta en vardagslook är att välja plagg som har det lilla extra. Ett enkelt sätt är en t-shirt med tryck – den kan du bära till allt. Den här t-shirten kommer bli en favorit, jag matchar den gärna med en glammigare kjol för en otippad och fin stilkrock.

Stickade tröjan & rutiga byxorna

Grön tröja och rutiga byxor

Finstickad tröja, stl XS–XXL, 699,99 kr. Rutiga byxor, stl 34–44, 499,99 kr.

– Finstickade tröjor är ett måste i min höstgarderob och i höst adderar jag gärna en i trendigt mossgrön nyans. Den är mjuk och lagom boxig så det ryms en skjorta under. Jag höjer modegraden med hjälp av ett par rutiga herrbyxor.

Välkommen på exklusiv VIP-shopping!
Den 14 september från kl 16:00 bjuder Damernas Värld till en härlig modekväll i Esprits flaggskeppsbutik på Drottninggatan 63 i Stockholm. Du får shoppa till bra priser, mingla med influencers och lyssna på inspirerande trendspaningar. Alla som handlar får goodiebag!
OSA på länken så är du med på listan.

Klassiska kostymen

Nya esprit4

Mörkgrön, dubbelknäppt kavaj, stl 32–44, 999,99 kr, och raka byxor med pressveck, stl 32–44, 599,99 kr.

– Satsa på garderobsklassiker, de funkar nämligen flera säsonger. Kostymen är en typisk kontorslook som gärna får finnas i garderoben. Jag väljer en enfärgad, den är elegant och kan kläs upp med klackar eller loafers.

Kängorna med snörning

Boots

Kängor med snörning i sammet, stl 36–42, 699,99 kr.

– Så fort det börjar bli kallt ute blir jag sugen på ett par nya skor. Just nu är det kängorna med grov sula och snörning som ger ha-begär. De passar både till klänning eller vida byxor, en mix jag gillar extra mycket i höst.