Sångerskan Molly Sandén är dubbelaktuell med nya plattan Det bästa kanske inte har hänt än samt en ny kampanj med sportmärket Reebok.

S

ångerskan Molly Sandén har onekligen fullt upp i kalendern just nu. Inte nog med att hon är aktuell med nya skivan Det bästa kanske inte har hänt än och en pågående Sverige-turné – nu blir hon även ansiktet utåt för Reebok i en stor kampanj.

molly sanden reebok 2019 111

Molly Sandén blir Reeboks nya ansikte utåt.

Kampanjen, Reebok x Molly Sandén, ska vara en hyllning till drivna, målmedvetna kvinnor som stolt sträcker på ryggen och vågar göra sin röst hörd. Till alla starka som bryter normer och går sin egen väg, både på gymmet och utanför.

molly sanden reebok 2019 1313

Kollektionen är en hyllning till starka kvinnor, menar Molly.

Bästa kombinationen av bekvämt och snyggt

– Jag är så taggad och stolt över att få fronta denna fina kollektion från Reebok som varit ett självklart val i
garderoben sen jag var liten och skaffade mina allra första sneakers, säger Molly om samarbetet och fortsätter:

– Det känns extra fint att samarbeta med Reebok eftersom vi delar samma värderingar och brinner för att lyfta fram och uppmuntra framförallt kvinnor att våga äga sin stil, ta plats och inte vara rädd för att visa upp sin personlighet. Så stark och fri som jag känner mig på gymmet och på basketplanen ska ju även ska speglas i min outfit! Att jag sen även kan ha samma outfit och samma självförtroende i studion är ju helt grymt! Bästa kombinationen av bekvämt och snyggt, fortsätter hon.

Kollektionen består av träningskläder med allt från sport-bh till skor och träningstights och kostar från 199 kronor och uppåt.

Se hela Molly Sanden x Reebook-kollektionen här nedanför!

molly sanden reebok plagg 2019 stadium 3
molly sanden reebok plagg 2019 stadium 1
molly sanden reebok plagg 2019 stadium 2
molly sanden reebok plagg 2019 stadium 6
molly sanden reebok plagg 2019 stadium 7
molly sanden reebok plagg 2019 stadium 9