More is more hösten 2012

Hösten 2012 kan inget blir för mycket. Damernas.se guidar dig till säsongens stora more is more-trend efter klicket ...
Stenar, strass och applikationer av alla de slag fullkomligt svämmar över på höstens och vinterns catwalks. Pråliga dekorationer och överdådig lyx lägger sig som ett förgyllt täcke över modesäsongen, och jantelagen är som försvunnen. More is more har aldrig varit mer okej, heller aldrig trendigare. 

Det finns ingen hejd på var dessa applikationer syns. Från lyxiga halsband, armband och örhängen, till stenbeklädda klänningar och höstkappor vars knappar har formen av diamanter. Det ska gnistra och glimma överallt. 

TRENDTIPS!– Smycken, smycken och åter smycken. Överdådiga smycken (gärna allt på samma gång) sätter denna lyxstil på ett enkelt sätt och går dessutom att variera till oändlighet. Inspireras av franska modehuset Lanvin.
– Våga lyxigt på ytterkläderna. När hösten och vintern drar in över Sverige tenderar vi svenskar att gå in i ett monokromt mörker av svarta kappor. Pimpa din höstkappa med allehanda applikationer för att öka trendfaktorn. Inspireras av Prada. Alternativt: Bär halsband utanpå kappan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!