Så fixar du stilen på kontoret i höst: 14 trendsäkra köp

Back to work! Fixa en stilsäker look på kontoret när du återvänder från semestern. Vi listar trendiga kontorskläder som går att matcha om och om igen!

En bra basgarderob är A och O för att slippa klädkris på morgonen. Jobbar du på kontor och behöver ha en striktare look under arbetsdagen är det smart att investera i tidlösa plagg för att kunna matcha dem om och om igen och komplettera med utstickande trenddetaljer för att höja trendfaktorn. Vi har gjort jobbet åt dig och plockat fram snygga kontorskläder som är allt annat än trista – och du kan klicka hem dem på direkten!

Shoppa mer höstmode: 14 trendplagg som har landat i butik redan nu

1. Den klassiska blusen med en twist från Carin Wester med a-linjeformad passform och vida ärmar. Perfekt till kontoret! Läs mer och köp här.

dam blus kontor hösten 2018

2. Klassiska kostymbyxor är ett nyckelplagg i kontorsgarderoben, men för att höja trendfaktorn är extra vida ben att föredra. Byxor från Max & Co. Läs mer och köp här.

kontor kläder dam 2018

3.  Den rutiga kappan är helrätt i höst och passar lika bra till helgbrunchen som till kontoret. Tunn höstkappa från Lindex till budgetpris. Läs mer och köp här.

rutig höstkappa dam hösten 2018

4. Loafers från Flattered med spetsig tå som fixar edge på din kontorslook. Går finfint att använda som inneskor under vintersäsongen. Läs mer och köp här.

loafers spetsig tå hösten 2018

5. Plisserad kjol från By Malene Birger – ett helrätt köp inför hösten 2018. Matchas till fördel med platta skor och en krispigt vit skjorta.

höstmode 2018 kontor


6. Tiderna med trista datorväskor är förbi! Väska från ATP Atelier som rymmer en 13-tumsdator. Pluspoäng för trendig färg och möjligheten att bära den både över armen och över axeln. Läs mer och köp här.

datorväska snygg 2018

7. Låt mönster bli bästa vän med kostymbyxan! Randig tröja från & Other Stories för kyligare kontorsdagar. Läs mer och köp här.

randig tröja 2018

8. Den svarta klänningen är ett måste i kontorsgarderoben – gärna en variant med en twist. Klänning från Totême med slits och snygga knappdetaljer.

svart klänning kontor slits


9. Klackar från By Malene Birger i mjukaste mocka. Klackhöjden lika bra på kontoret som på efterföljande after work! Läs mer och köp här.

klackar till kontoret

10. Rutig kavaj från Stylein som går att matcha med allt. Det trendsäkra mönstret lyfter din kontorslook på nolltid. Läs mer och köp här.

rutig kavaj hösten 2018

11. Skinnbyxor från Mango i fuskskinn. Matcha med kavaj och skjorta för en snygg fredagslook på kontoret. Läs mer och köp här.

fuskskinnbyxor

12. Leopard är hett i höst! Våga uppdatera den klassiska kontorslooken med mönster och lite färg. Blus från FWSS. Läs mer och köp här.

leopardblus hösten 2018

13. Tunnstickad klänning från Dagmar med snygg knytdetalj som twist i midjan. Läs mer och köp här.

grön stickad klänning 2018

14.
Krispigt vit skjorta från Lindex i hållbar bomull. En budgetklassiker i kontorsgarderoben som aldrig går ur tiden. Satsa på en modern modell med raka snitt. Läs mer och köp här.

vit skjorta lindex 2018

Läs mer: Allt om höstmode 2018 – stor guide

NUVARANDE Så fixar du stilen på kontoret i höst: 14 trendsäkra köp
NÄSTA Burberry får nytt mönster och ny logga – se förvandlingen