Älskade pärlor! Vi kan inte få nog av alla fina pärlsmycken som är så populära just nu. Den här säsongen får de klassiska pärlorna en mer lekfull silhuett, med organiska och unika former i skiftande storlekar.

P

ärlor är tidlösa och klassiska. Denna säsongens pärlsmycken har en mer lekfull silhuett än vi har sett tidigare. Här är våra favoritsmycken med pärlor, både äkta och syntetiska.


Stylingtips!
Var inte rädd för att ösa på med smycken. För en trendig och lekfull look, bär dina pärlsmycken ihop med guldsmycken. Ju flera ringar och halsband desto bättre.


Halsband med pärlor

Vackra pärlor är en tidlös accessoar – här är våra favoriter!

  1.  Halsband med stor, oregelbunden pärla. Finns i både silver- och guldkedja. Från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. 
  2. Halsband med berlock. Baroquepärla med safirer och grön tsavorit från Jane Koenig. Läs mer och köp här. 

Armband med pärlor
Pärlor är ett tidlöst smycke! Här är vackra armband, halsband och örhängen med säsongens snyggaste pärlor

  1. Armband med flera pärlberlocker i varierande form och storlek från Eliou exklusivt för Net-a-porter. Läs mer och köp här. 
  2. Armband med två små färgade pärlor och en stor barockpärla centrerad på armbandet, från Anni Lu. Läs mer och köp här. 

Örhängen med pärlor

Pärlor är ett tidlöst smycke! Här listar vi våra favorit – från lyx till budget

  1. Örhänge från Maria Nilsdotter. Silver eller guldpläterat silver i motiv av en måne som avslutas med en vacker pärla. Klassiskt med en modern twist! Läs mer och köp här. 
  2. Örhänge som både känns elegant och modernt från Maria Black. Sötvattenspärla och guldplätering som snurrar runt örsnibben. Läs mer och köp här. 

Ringar med pärlor

Vackra pärlor är en tidlöst klassiker i smycken! Här är våra favoriter just nu!

  1. Maffig ring från KumKum! Sötvattenspärlor, zirkon och sterlingsilver med 18 karats guldplädering. Läs mer och köp här. 
  2.  Budgetfynd! Elegant ring från Edblad med klar sten och pärlemopärla. Läs mer och köp här. 

LÄS MER: