Ponchon är helrätt i höst – 11 stilsäkra köp (och så stylar du dem!)

Inför hösten 2019 var det flera modehus som lät capen och ponchon stå i fokus. Damernas Värld guidar dig till trendplagget och visar hur du stylar det rätt!

M

arc Jacobs, Valentino, Max Mara och JW Anderson är bara några av många modehus som tog in en cape eller poncho i sina kollektioner som ett av höstens stora nyckelplagg 2019. Vi spår att det lättburna ytterplagget kommer slå storslaget när det blir kallare ute – främst för att det enkelt ökar modegraden på en i övrigt simpel look.

LÄS OCKSÅ: Höstkappor 2019 – 25 stilrena köp att älska länge (från budget till lyx!)

poncho dam 2019

Matcha en poncho i jordnära färger med starka kulörer för en trendsäker look.


1. Beige poncho med fransar

En beige poncho är en tidlös investering som matchar bra med övriga basgarderoben. Den här från Fraas uppfyller alla krav och kostar lagom. Läs mer och köp här.

beige poncho dam 2019 trend

2. Mönstrad poncho från By Malene Birger

En mönstrad poncho gör din look mer genomtänkt och lyfter vilken trist outfit som helst till nya modehöjder. Den här ponchon från By Malene Birger ligger högt på önskelistan. Läs mer och köp här.

poncho by malene birger 2019

3. Rutig poncho till budgetpris

Klicka hem den här ponchon från Ellos Collection till riktigt bra budgetpris och plocka två trendpoäng i en smäll – både poncho och rutigt är helrätt hösten 2019. Läs mer och köp här.

rutig poncho 2019

4. Svart poncho med polokrage i kashmir

Kashmir är en riktigt bra investering och en tidlös modell på poncho, som den här från H&M, tröttnar du aldrig på. Bär den över skinnjackan en kallare dag eller över kläderna när du känner dig frusen på kontoret. Läs mer och köp här.

svart polo poncho cape 2019

5. Cape med trenchinspirerat snitt

Mycket design till liten peng från & Other Stories. Snygg cape i trenchcoatinspirerad design som känns lyxigare än vad den är. Matcha till fördel med lårhöga boots. Läs mer och köp här.

cape trenchcoat other stories 2019

poncho dam 2019 trendigt

En rutig poncho drar ögonen åt sig och höjer modegraden på ett kick!


6. Svart poncho i kashmir med fransar

70-talslooken kompletterar du enkelt genom att addera en poncho med fransar. Den här svarta varianten från Davida Kashmir är både tidlös och trendig på samma gång! Läs mer och köp här.

svart poncho fransar kashmir 2019

7. Lyxig cape med mönster

Investera i en riktigt lyxig cape om du vill ha ett plagg som drar ögonen åt sig. Den här från RedValentino riktigt andas genomtänkt lyx. Läs mer och köp här.

rutig poncho 2019 dam

8. Grå poncho med fransar – budgetkap!

Satsa på en klassisk poncho i jordnära färger om du inte vill sticka ut för mycket, som den här från Åhléns. Matcha med en iögonfallande detalj, till exempel en polotröja i neon, för att höja trendgraden ett par snäpp. Läs mer och köp här.

gra poncho fransar 2019

9. Beige poncho med polokrage

En monokrom beige look står högt på trendlistan inför hösten 2019. Klicka hem den här ponchon från Vila och matcha med beiga byxor och beiga boots. Enkelt, men ack så trendigt. Läs mer och köp här.

poncho polo dam beige 2019

10. Cape från Busnel med knäppning

Lyxköp från Busnel som du aldrig kommer tröttna på. Den uppklädda kontorslooken är het i höst och en cape som den här sätter pricken över det välkända i:et. Läs mer och köp här.

busnel poncho 2019

11. Beige poncho i kashmir

Kashmirponcho från Weekend Max Mara – precis lika stilsäker på helgbrunchen som på kontoret. Läs mer och köp här.

poncho fransar beige kashmir 2019

LÄS OCKSÅ: Utvalt: 15 höstjackor för alla smaker (budget till lyx!)

Foto: Jason LLoyd Evans