Prenumerera på Damernas Värld och DV Mode

Nedan hittar du våra exklusiva erbjudanden till nya prenumeranter!

Prenumerera på 5 nr av Damernas Värld och få sommarlyx från Rituals , klicka här!

Vill du beställa en hel- eller halvårsprenumeration, klicka här!

DV Mode

DV Mode är en specialtidning från Damernas Värld för dig som har ett modeintresse lite utöver det vanliga. Här nördar vi ner oss i allt som har med mode att göra och håller en extra hög modegrad med en lite mer internationell touch. I DV Mode får du både inspiration, intervjuer och koll på det nyaste nya i mode- och skönhetsvärlden.

DV Mode utkommer två gånger per år, i mars och september.

Prenumerera på 2 nr av DV Mode för endast 129 kr, klicka här!

Har du frågor om din prenumeration eller din premie?
På vår kundtjänst kan du enkelt utföra dina prenumerationsärenden. Du loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer.
För personlig kundservice kan du även ringa vår kundservice på 08-454 95 13. De har öppet måndag till fredag mellan klockan 8-18.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Damernas Värld Beauty Edition
Älskar du skönhet och vill ha inspiration, guider och våra bästa produkttips? Då ska du signa upp dig för Damernas Världs nyhetsbrev Beauty Edition. Du får våra bästa sminktutorials, produkttester och frisyrtips från både redaktionen och våra favoritbloggar – direkt i din mejlkorg varannan vecka.

Signa upp dig här och få Damernas Värld Beauty Edition.

Läs våra villkor här.

Damernas Världs nyhetsbrev
Vill du ha de senaste modenyheterna, reportage om de senaste trenderna och heta erbjudanden före alla andra? Signa då upp dig för Damernas Världs populära nyhetsbrev som kommer varje vecka (det är helt gratis).

Signa upp dig här och få Damernas Världs nyhetsbrev.

Läs våra villkor här.