Res med Damernas Värld till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer. Att resa själv är inga problem – många av våra resenärer åker själva och hittar nya vänner för livet. Häng med!


Träningsresa till Mallorca med Damernas Värld 18 – 25 maj 2019


Damernas Värld åker till Mallorca för en vecka fylld med träning, dans, yoga och löpning, samtidigt som vi lär oss om mode och skönhet, shoppar, solar, badar och har kul ihop. Häng med på vårens roligaste och mest inspirerande resa och kom hem med en känsla av nystart. Resan passar lika bra både för nybörjare och träningsvana. Och det går lika bra att åka själv som med vänner – du blir snabbt en del av träningsgänget.

Profilerna som hänger med oss är: Jonna Bergh, Damernas Världs chefredaktör, Rennie Mirro och Karl Dyall, crossfit-och dansprofiler, Josefine Bengtsson, yogaprofil, Renée Voltaire, mat- och hälsoprofil och Ann Mirro, dansprofil.

Läs mer och boka resan här.

profiler-mallorca-damernas-varld

Rennie Mirro, Karl Dyall, Jonna Bergh, Ann Mirro, Renée Voltaire och Josefine Bengtsson är profilerna som är med och peppar dig till max under Damernas Världs träningsresa till Mallorca.

Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se