Resor, event & kurser

Res med Damernas Värld till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer. Dessutom erbjuder vi efterfrågade kurser inom mode, skönhet och livsstil och exklusiva event för dig som läsare!


Åk på höstweekend till Milano med Martina Bonnier – läs mer här!

Å

k till Italien i oktober! Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier visar sitt personliga Milano – modets huvudstad. Det blir en helg fylld av shopping, konst, mode, rooftop bars och mysiga restauranger. Klicka här för all information du behöver!


Stylistkurs i Stockholm och Göteborg med Lisa Rogelin – läs mer här

Stylistkurs stockholm 2018

D

römmer du om att hitta stilen som passar dig, hitta plaggen som är mest smickrande för din kroppsform och få koll på vilka plagg som fungerar ihop? Då ska du anmäla dig till Damernas Världs nya modestylistkurs med Lisa Rogelin i spetsen. Kursen hålls både i Stockholm och Göteborg i oktober.
Klicka här för att säkra din plats direkt!


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se