Efter flertal uppmärksammade samarbeten med andra märken verkar Rihanna nu redo att stå på egna ben. Enligt uppgifter är hon i startgroparna med att lansera ett eget modehus.

E

nligt källor till WWD har artisten Rihanna, 30, påbörjat ett samarbete med modejätten LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) om att tillsammans starta ett helt nytt modehus. Om uppgifterna stämmer skulle det vara historiskt, då LVMH:s Bernard Arnault inte startat något från grunden sedan Christian Lacroix lanserades 1987.

Enligt uppgifterna har företaget redan handplockat anställda från Louis Vuitton och Celine – men några fler detaljer, eller datum för lansering har inte kommunicerats.

Foto: All Over Press

Rihanna har både chockerat och inspirerat med sina outfits genom åren. Här i en enorm, gul klänning av haute couture-designern Guo Pei under MET Galan 2015.

LÄS MER: Rihanna i stort designsamarbete med Puma

Rihanna har tidigare arbetat med flera kända modeföretag

Kanske har vi redan fått en första inblick i kollektionen? När Rihanna häromdagen fotograferades i ett par stora solglasögon som inte kunde placeras, gick ryktena igång, skriver Harper’s Bazaar.

Rihanna Greets Handicapped Fan and Takes Selfies After Leaving the Dentist

Foto: IBL

Rihanna fotograferades i dagarna i ett par stora solglasögon, vars härkomst inte kunde placeras. Det startade igång ryktena om att det är en första accessoar från det nya modehuset.

Rihanna har tidigare samarbetat med märken som River Island, Chanel, Dior, Gucci, Manolo Blahnik, Puma samt egna märkena Fenty Beauty och Savage x Fenty.

Prenumerera på Damernas Världs nyhetsbrev

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida.

Tack! Din mejladress är nu registrerad.

Oj då, något gick fel! Försök igen senare eller kontakta webbredaktören om problemet kvarstår.