Rutinerade galagäster

Damernas Världs modechef Robert Nordberg stod och hälsade gästerna välkomna på Guldknappens röda matta. I vimlet kände han igen två välbekanta ansikten Anna Wisborn och Birgit Nilsson, vi passade på att ställa några frågor till dem.

Hur många gånger har ni varit här?"Vi kommer hit varje år, Birgit får det som födelsedagspresent och hon blir lika glad varje gång", säger Anna Wisborn.

Vad gör Guldknappengalan så speciell och värd att återvända till?"Det är jätteroligt och inspirerande att få se en kollektion på det sättet. Det är strukturerat och organiserat och håller en hög klass varje år", säger Birgit Nilsson
"Guldknappen är lite som Nobelpriset för en designer, man kan ju bara se på vinnarföretagets aktiekurs, den stiger alltid efter att de fått guldknappen", lägger Anna Wisborn till innan de går vidare in för att mingla.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!