I annonssamarbete med VOLKSWAGEN

Shopping på nätet i all ära, att shoppa i butik är ändå oslagbart. Salem Indrias är modeinfluencer och expert på att kombinera en outfit. Här är hennes bästa shoppingtips.

Det är härligt att shoppa men det kan också vara tröttsamt att stå i trånga provrum och släpa kassar runt halva stan. Salems Indrias modefilosofi bygger på enkelhet – det mesta ska kunna matchas. Till exempel går tankarna kring val av bil också hand i hand med modet – samtidigt som den är funktionell och stöder hennes shopping.

– Bilen är egentligen en del av min outfit. Jag gillar att den kan matcha min stil, lite sportig men samtidigt elegant, säger hon.

Salem Indria i grön outfit. VW Polo i bakgrunden.

Kör shoppingrundan med bil. I bilen har du plats för kassar, jackor och inköp. Kan den hjälpa dig att parkera och hålla koll i döda vinkeln är det extra plus i kanten under vintermörka dagar.

Salem Indrias bästa tips

1. Planera din shopping
– Att handla planlöst bäddar för felköp. Fundera på vad det är du vill; letar du efter ett speciellt plagg, vilken är din budget, är det ett särskilt klädmärke du är ute efter? Shoppingen blir roligare och mer effektiv. 

2. Shoppa bekvämt och effektivt med bilen
– Det nordiska klimatet är inte det bästa för shopping. Särskilt nu i mörka vintern kan det kännas trögt att prova kläder och promenera mellan butiker. Mitt tips är använda bilen – och styra mot en galleria. Då slipper du tjocka vinterjackor, du kan lämna allt i bilen, och du håller dig varm och torr.

Salem Indrias bakom ratten på en VW Polo.

Att shoppa ska vara enkelt och bekvämt. Att ha bil likaså. Volkswagen erbjuder privatleasing av nya Polo från 1995 kr per månad, och du behöver då inte oroa dig över köp, sälj eller andrahandsvärde.

3. Bygg en unik garderob
– Stilen sitter inte i trender, utan i hur du kombinerar dina plagg till en outfit. Bygg en unik garderob med bra basplagg i hög kvalitet och några väl valda trendplagg som du kan kombinera i oändlighet. Leta efter sånt som du kan matcha men också medvetet missmatcha.

4. Låt shoppingen få ta tid
– Alltför många gånger har jag kommit hem med kläder som inte känts helt rätt. Jag har burit dem en eller två gånger och sedan hänger de bara på galgen. Därför är min regel: om du inte är hundra procent säker, köp inte. Tänker du fortfarande på plagget några dagar senare kan du gå tillbaka, prova det igen och slå till om det känns rätt.

Salem Indrias i en VW Polo.

5. Gör det lätt för dig
– Att gå i butiker ska vara lustfyllt och inspirerande. Sluta släpa, stressa och svettas på shoppingrundan. Det kan förstöra vilken reafynd-lycka som helst. Gör det enkelt – ta bilen. Där ryms kassar och väskor, och bilen ger dig frihet att kryssa mellan butiker på ett lugnt sätt. Med bakgrundsmusik om så önskas.

Tips! Du kan privatleasa din Polo för en rimlig månadspeng. Smidigt och bekvämt!

NUVARANDE Så får du svart bälte i shopping – Salem Indrias 5 bästa tips!
NÄSTA Så skapar du en bra hudvårdsrutin – till budgetpris