I annonssamarbete med ADAX

Djurmönster, skinn och glänsande metallic. I höst får handväskan ta ordentligt med plats. Här är våra favoriter!

Du ska få plats med det allra viktigaste, men den ska också vara snygg. Höstens hetaste väskor höjer modegraden i din look vare sig du är på väg till jobbet eller ska på fest. Så här matchar du den med de senaste trenderna.

 

• Materialmatcha

Skinn hittar du oftast på skor och väskor, men den här säsongen syns det även på kjolar, byxor och kappor. Att materialmatcha plagg och accessoarer ger en snygg helhet. Satsa gärna på en skinnväska i en färg som sticker ut, det ger din look det lilla extra.

Tavla om vaskan

• Mixa grafiska mönster

Adax väskor med grafiska mönster.

En flerfärgad väska höjer modegraden direkt. Satsa på en storlek som rymmer det allra viktigaste, då använder du den oftare. Flerfärgad axelväska i skinn, 1999 kr. Svart väska med vit rem, 1699 kr.

Ränder, prickar, rutor och andra grafiska mönster är hett. Gå loss i garderoben och mixa som du vill. Att matcha plagg i olika mönster funkar bra. Addera en mönstrad väska i en annan färgskala, så höjer du trendkänslan direkt.

• Gläns till vardags

Adax metallicvaska

Den här hösten är hett att ha en glänsande väska över axeln. Krokomönstrad väska med silverkedja, 1599 kr.

Nu är det dags att ge vardagen mer glamour. På fler av höstens visningar visades plagg i silver, guld och till och med paljetter. Bär en metallicfärgad väska en helt vanlig måndag så samlar du fler modepoäng!

• Inspireras från djuren

Adax 2000x1300

Mixa stilar och bär elegant klänning med cool djurmönstrad väska. Ormmönstrad väska med spänne, 1699 kr.

Hämta inspiration från djuren! Leopardmönster är alltid aktuellt, men det som känns extra nytt och hett just nu är ormmönster – en trend som är perfekt att ha på handväskan.

• Satsa på detaljer

Adax bags details

Stor handväska med axelrem, 2999 kr.

Nitar, stora spännen eller strass – en väska som sticker ut ger garanterat komplimanger. Känns den svårburen? Nej då, med höstens fluffjacka eller kamelfärgade ullkappa blir den detaljrika väskan som pricken över i!

För fler trendiga väskor, besök Adax shop!