I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Kollagen är hudens guld. Med åldern minskar kollagenet i kroppen och rynkor och fina linjer dyker upp. Så här gör du för att minska rynkorna och få fräschare hy på bara åtta veckor!

K

ollagen. Det är kollagen som gör huden elastisk och som till stor del påverkar hur rynkor uppstår. Tyvärr minskar kollagenet med åldern och när du är i trettioårsåldern sjunker mängden kollagen i huden med cirka 1-2 procent om året.

Celluliter, rynkor i pannan och kråksparkar. Kollagen är lösningen. The Solution från Oslo Skin Lab har bevisad effekt på rynkor. Drick varje dag i åtta veckor och se skillnaden!

Minska celluliter och rynkor – få vackrare hy

Sugen på att testa The Solution?

Just nu får du 65 % rabatt när du blir medlem. Testa själv och se skillnaden!

Alla har olika förhållningssätt till hudens åldrande, men många försöker motarbeta rynkorna med krämer och behandlingar. Nu finns en nyhet som bekämpar rynkor inifrån. The Solution Anti Wrinkle Collagen är ett kollagentillskott i pulverform som du dricker. Och redan efter åtta veckor kan du se resultat. Pulvret kommer i smarta portionsförpackningar. Bara blanda i frukostjuicen, smoothien eller i maten.

Motverka rynkor inifrån med kollagen

Att behandla huden inifrån är en trend som växer. Genom att dricka kollagen får hela kroppen de viktiga byggstenar som behövs för en smidig och elastisk hud. Studier har visat att om du tar The Solution regelbundet kan du se stora förbättringar redan efter åtta veckor. Befintliga rynkor minskar med cirka 20 procent, celluliterna blir mindre och hudens elasticitet ökar, vilket gör att nya rynkor och linjer inte dyker upp lika lätt.

”Pigmentfläckarna har minskat”

Modeinfluencern Caroline Blomst har testat The Solution Anti Wrinkle Collagen och märkte skillnad redan efter en månad.
– Jag trodde inte att The Solution kunde göra någon större skillnad, särskilt inte efter så kort tid, men redan efter en månad sa både min mamma och min sambo att huden såg så jämn och fräsch ut! Berättar Caroline
– Min hy är jämnare nu och känns mindre torr än innan jag började, berättar Caroline.

NUVARANDE Caroline Blomst: Så fick jag jämnare och fräschare hy på en månad
NÄSTA 13 kap på rean – modechef Lisa Pettersson guidar till bästa fynden