5 snabba frågor med Sofi Fahrman om doft

Sofi Fahrman är inte bara modeexpert – hon har även ett öga för skönhet och en näsa för doft. Vi träffade Escada-ambassadören Sofi för fem snabba frågor om ett av hennes favoritämnen.

Sofi, du är aktuell som ambassadör för Escada. Berätta om samarbetet!

– Det är en ära – jag älskar konceptet att hylla kvinnan, fira livet och leva fullt ut. Det är ett härligt projekt som är fyllt av energi och en bra paketering som gör det enkelt att vara ambassadör för.

Varför just en doft?

– Jag har jobbat med allt från bokprojekt till tidning, blogg och Instagram så det kändes kul att göra någonting annorlunda och nytt. När jag läste om Escadas tankar och min roll i det hela kändes det väldigt passande.

Berätta om Celebrate Life.

– Det är en fruktig parfym med mycket blommigt, ros, päron och vanlij. Den första Celebrate Life-parfymen var  mycket magnolia, så denna kompletterar den första doften.

Klicka hem någon av Sofis favoritdofter!

Escada Celebrate Life, 30 ml, läs mer och köp här.

Le Labo Discovery Set, 5 x 1,5 ml, läs mer och köp här.

Vilken är din signaturdoft?

– Jag älskar Le labo:s dofter, jag blev fast när jag upptäckte dem i New York för första gången. Det har alltid funnits ett intresse för parfymer och jag har haft en hel parfymgarderob, men La lebo:s dofter passar för såväl dag som kväll.

Vad adderar du till din skönhetsrutin när sommar övergår till höst?

– Min vardagssminkning är väldigt enkel. Det jag adderar till hösten är en spännande ögonskugga i bruna toner och med skimmer. Och röda läppar förstås – det känns som en riktig höstgrej!

Sofi Fahrman är aktuell som konferencier för Damernas Världs mode- och skönhetsfestival Sweden Fashion & Beauty Day 2018 samt utdelningen av det prestigefyllda modepriset Guldknappen! Ta chansen att träffa Sofi och andra heta namn som Veronica MaggioHannah WidellAmanda Schulman och Karin Smeds – på Sveriges största mode- och skönhetsfestival. Klicka här eller på bilden för att läsa mer och boka din biljett:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!