5 trendiga (och smickrande) hårfärger att testa i vår!

Våren är tid för förändring! Tjuvkika (och kanske testa) vårens stora färgtrender för håret redan nu. Vad sägs om honungsblont, rostrött eller mörkt brunt? I vår finns något för alla!

De senaste årens färgtrender med pasteller i alla dess skalor och silvriga toner byts i vår ut mot klassiska kulörer i moderna tappningar. Elle USA tillfrågade hårexperter om de hetaste färgtrenderna för håret i vår, och vi måste självklart föra det vidare!

Trend 1: Iskallt platinablond

Platinablont hår slår högt i trendbarometern i vår. En kaxigt snygg hårfärg som med mörka ögonbryn gör sig fin till både ljusare och mörkare hudtoner.

Jennifer Lawrence och Rita Ora

Trend 2: Diskreta slingor

I vår får slingorna med fördel smälta in i håret och ljusa upp med en naturlig effekt. Trenden fungerar för både ljust och mörkt hår: satsa på en bred utväxt och slingor i liknande toner för ett mjukt intryck.

Jasmine Tookes och Ariana Grande

Trend 3: Mörk choklad

I vår utmanas ljusa hårfärger av brunt hår i dess mörkaste ton. En chokladbrun kulör som gränsar mot det svarta är en naturligt glansig dröm som vi mer än gärna testar i vår.

Rihanna och Selena Gomez

Trend 4: Rostigt rött

Rött är den kaxigt snygga färgen som lyfter din look i vår. Matcha håret med bruna eller röda bryn och rocka den rostiga looken. Beroende på om du föredrar det ljusa eller det mörka så tona ned den röda färgen med slingor i blond eller brun kulör.

Lily Cole och Emma Stone

Trend 5: Honungsblond

Korsningen mellan brunt och blont hår är ett säkert kort i vår som passar alla hudtoner. Kör på en ombré med mörk utväxt och ljusa toppar eller gör helt tvärt om och satsa på ljus utväxt med mörka toppar. Det viktiga att tänka på med den honungsblonda färgen är att köra på toner som smälter in i varandra och inte skapar för mycket kontrast.

Gigi Hadid och Beyoncé

Läs även:

Här är den nya ”smarta” hårborsten som motverkar slitna toppar

Så får du håret att växa snabbare – 6 knep som faktiskt fungerar

Bästa skönhetsprodukterna 2016 – här är Damernas Världs läsares favoriter

Vill du få flera grymma tips? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!