Foto: All over press

9 supermodeller avslöjar sina skönhetsknep (vi vet vilka produkter de använder)!

Har du också funderat på vad som finns i toppmodellernas necessärer? Vi tog reda på svaret, här nedan hittar du några av 9 supermodellers favoritprodukter! (Flera av dem är budgetkap!)

Kate Moss, 47 – gillar Lancômes rengöring 

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Rengöringen Lancomes Bi-facial double-action eye makeup remover är vad Kate Moss, 47, tycker tar bort hennes sminkrester bäst. Mer info och köp här (länk till Kicks.) 

 Cara Delevingne, 28 – ett fan av Carmex för läpparna 

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Supermodellen Cara har avslöjat att Carmex läppbalsam och Niveas klassiska kräm (som båda är riktiga budgetklipp!) tillhör hennes skönhetsfavoriter. Mer info och köp här (länk till Meds.)  

Liu Wen, 33 – gillar Estée Lauders nattserum 

Foto: Ivan Nikolov/WENN.com

Estée Lauders Advanced night repair faller kinesiska supermodellen Liu Wen på läppen. Mer info och köp här (länk till Lyko.)  

Claudia Schiffer, 50, gillar budgetrouge från L'Oréal 

Foto: AXEL / STELLA PICTURES AXEL

Den tyska supermodellen har berättat att hennes favoritrouge är L’Oréals True match blusher i nyansen old rose. Mer info och köp här (länk till Kicks.)  

Helena Christensen, 52 – älskar lyxkrämen La Mer 

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Crème de la Mers moisturizing cream är danska Helenas favorit för att hålla huden i schack. Mer info och köp här (länk till Kicks.) 

Lily Cole, 33, använder sig av tea tree

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

The body shops Tea tree skin clearing foaming cleanser och Tea tree skin clearing lotion går hem hos Lily. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Miranda Kerr, 37 – gillar Maybellines billiga mascara 

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012/All Over Press

Miranda har berättat att det hon skulle köpa om hon fick runt 150 kronor att spendera på ett apotek skulle vara en pincett och Maybellines Great lash mascara. Mer info och köp här (länk till Lyko.)  

Tyra Banks, 47 – ett fan av vanligt vaselin 

Foto: Copyright (c) 2014 BEImages. No use without permis

 

Den gamla klassikern Vaseline är vad Tyra Banks gillar bäst. Modellen har berättat att hon använder produkten under ögon, på skrattrynkor, läppar och armbågar under nätterna. Mer info och köp här (länk till Meds.)  

Caroline Winberg, 36 – har gärna en babyolja hemma 

Foto: WENN.com

Om svenska Caroline Winberg går in på ett apotek kommer hon troligtvis att komma ut med Johnson & Johnson Baby Oil, produkten är nämligen en av hennes skönhetsfavoriter. Men när det gäller mer avancerad hudvård är en av hennes favoriter serumet C E Ferulic från Skinceuticals. Mer info och köp här (länk till Skincity.)  

Källor: Glo, Harpers Bazaar, InStyle, Amerikanska Elle, Reader's Digest, Bella Sugar

 

LÄS MER: Victoria Beckhams oväntade budgetfavorit i badrumsskåpet! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!