Anine Bing lanserar parfym: "Jag älskar balansen mellan maskulint och feminint"

Anine Bing – kvinnan med fingertoppskänsla för hur man balanserar maskulin skärpa med feminin finess – lanserar parfymoljan Savage rose.

En skrollning genom svensk-danska Los Angelesbon, modellen och designern 

Anine Bings Instagram är ett säkert kort när stilinspirationen behöver fyllas på – få kan konsten att kombinera skira spetslinnen och blommiga bohemklänningar med överdimensionerade herrkavajer, skinnboots och bikerjackor som hon.

Jag ville skapa något för kvinnan som alltid är på språng.

Nu lanseras doften Savage rose, som med bulgariska och vita rosor och en kryddig hint av svartpeppar och mysk vill fånga essensen av Anine Bing-kvinnans dualitet.

Parfymolja Savage rose, 585 kr 15 ml, Anine Bing. Parfymoljan säljs på eu.aninebing.com och hos utvalda återförsäljare.

– Jag började blanda olika parfymer i tidig ålder. Jag tycker om att mixa en herrdoft med en damdoft just för att jag älskar att hitta balansen mellan maskulint och feminint, säger Anine Bing.

Varför ros?

– Mina första minnen som liten flicka är från när jag sprang runt i min mormors rosenträdgård. Livet var så enkelt, och jag kommer ihåg den söta doften från rosorna. Sedan dess har jag alltid älskat doften av ros.

Varför blev det en parfymolja i stället för traditionell parfymspray?

– Personligen har jag alltid föredragit olja framför spray. Det finns något franskt över det, som jag alltid har tyckt om. Sedan ville jag skapa något för kvinnan som alltid är på språng. Av någon anledning känns det lättare att slänga ner en liten olja i handväskan, och det är enklare och mer diskret att applicera än en spray.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!