Bästa nagellacksborttagningen – bäst i test nagellacksremover

Foto: marigo20

Snabbt, smidigt och noll acetondoftande bomullstussar. Nagellacksborttagning där du dippar fingrarna i en burk med produktindränkt skumgummi blir allt fler. Vi har testat dip in nagellacksremover och korat bäst i test.

Ämnen i artikel:

Foto: Guiton Jean Baptiste

Nagellacksremover 1: "Allt man kan begära" – vår vinnare och bäst i test

Sephora Express nail polish remover, 70 kr/85 ml. 

Kultförklarad produkt - med rätta. Tar bort det allra envisaste glitterlack efter lite grävande i burken. Naglarna och händerna känns inte uttorkade efteråt. Har allt man önskar i en liten förpackning. Acetonfri.

BETYG: 5

Nagellacksremover 2: "Trollar bort glitterlack"

Vitry Magic touch, 79 kr/75 ml. 

Tar med ett snabbt dipp bort vanligt nagellack. Med lite mer tålamod försvinner glitterlack. Händerna och naglarna känns bra efteråt, och skumgummisvampen smular inte. Lite stark lukt, men väldigt prisvärd. Acetonfri.

BETYG: 4,9

Nagellacksremover 3: "Torkar inte ut"

Yves Rocher Extra nail polish remover, 89 kr/75 ml. 

Med tre dipp är nagellacket som bortblåst. "Jag tycker alltid att nagellacksborttagning kan vara väldigt uttorkande, men inte den här", säger en testare. Extra plus för att rester av gammal färg aldrig färgar av sig. Acetonfri.

BETYG: 4,6

[adSpace placement="manual"]

Nagellacksremover 4: "Snabb och prisvärd"

Isadora Quick dip nail polish remover, 79 kr/50 ml. 

Bra och prisvärd produkt i knallrosa burk som man blir glad av. "Svampen är precis lagom tät och behaglig att borra ner fingret i", säger en testare. Trollar bort det envisaste lack på ett nafs. Acetonfri.

BETYG: 4,5

Nagellacksremover 5: "Supereffektiv"

Makiash Nail polish remover, 129 kr/75 ml. 

Väldigt bra och supereffektiv. Lämnar inga spår av torrhet. Det höga priset drar ner betyget. Annars hade det varit en produkt som kunnat konkurrera med vinnaren. Acetonfri.

BETYG: 4,4

Foto: Guiton Jean Baptiste

[adSpace placement="manual"]

Nagellacksremover 6: "För den otålige"

Formula X Delta all nail polish remover, 150 kr/150 ml.

Fem hål i burken betyder att hela handen kan lackas av i ett svep. Smart om du vill ha separata hål för nude-lack och färgade lack, som tenderar att färga av sig. Innehåller aceton, vilket gör den effektiv men uttorkande.

BETYG: 4,4

Foto: Helena Björck

Nagellacksremover 7: "Kämpar med glittret"

Kicks Dip in nail polish remover, 69 kr/75 ml. 

Produkten tar bort nagellacket på ungefär tre dipp. Skön att använda och naglarna känns inte torra efteråt. Fungerar mindre bra på glittriga lack, då krävs en del kämpaglöd. Acetonfri.

BETYG: 4,3

Nagellacksremover 8: "En klassiker"

Depend Supersnabb, 59 kr/75 ml. 

Gör sitt jobb, men naglarna känns lite torra efteråt. Fungerar inte på glitterlack om du inte gnuggar ordentligt, vilket man inte ska behöva göra med produkten. Fri från olja, parfym och aceton.

BETYG: 4,2 

Vill du läsa fler av våra skönhetstester? Här hittar du alla produkter som har fått bäst i test!

SÅ GICK TESTET TILL

Minst tre personer testar varje produkt. Samtliga testas även av vår skönhetsredaktör för att en jämförelse ska kunna göras. Testperiodens längd varierar, men den är aldrig kortare än två veckor. Allt från doft och konsistens till hur resultatet upplevs bedöms. Därefter sammanställs recensionerna och ett medelbetyg räknas ut. Alla produkter betygsätts på skalan 1-5.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!