Få fantastisk hy med de bästa hudvårdsprodukterna

I varje nummer av Damernas Värld gör vår testgrupp utförliga recensioner av de bästa skönhetsprodukterna som finns på marknaden. Genom åren har vi byggt upp ett gediget arkiv där du kan se vilka produkter som fått bäst i test. Här nedan har vi samlat de hudvårdsprodukter som kammat hem topplaceringen, kanske hittar du en ny favorit bland dem.

DV-TESTAR: Fuktgivande serum mot torr hy

BÄST I TEST: Transderma M Moisturizing serum, 1 319 kr/30 ml.POÄNG: 4,6OM SERUMET: Flytande serum med lite för oljig känsla. En droppe räcker, överdoserar du blir det kletigt. Det tar ett tag för huden att absorbera serumet, men huden känns återfuktad från dag ett och fnasigheter håller sig borta helt och hållet. En pärla!

Här hittar du hela testet med fuktgivande serum. 

DV-TEST: Ansiktsspray som ger snabb uppfräschning 

BÄST I TEST: Sensai cellular performance Hydrachange mist, 715 kr/100 ml.

POÄNG: 5,0

OM PRODUKTEN: Sprayen fördelar innehållet i en mjuk dimma som snabbt sjunker in i huden. Doftar svagt av fräscha blomblad. Huden känns återfuktad länge. Dyrast, men också bäst i vårt test.

Här hittar du hela testet med ansiktssprayer. 

DV-TEST: Askungecrèmer

BÄST I TEST: Sensai 10 Seconds awake-ning essence, 715 kr/40 ml.POÄNG: 4,6OM ASKUNGECRÈMEN: Lättflytande gel som snabbt absorberas av huden. Ansiktet känns ögonblickligen piggare, med en slätare och lyft känsla. Ger lite lyster och gör att makeupen sitter ännu bättre. Bäst i test!

Här hittar du hela testet med askungecrèmer. 

DV-TEST: Ögonmakeup-rengöring

BÄST I TEST: Comfort Zone Everyday eye make-up remover, 315 kr/125 mlPOÄNG: 4,8OM PRODUKTEN: När flaskan skakas blandas ren­göringen, som har en olje- och en vattenbaserad del. Det behövs bara lite på en bomullspad för att snabbt avlägsna all makeup, även vattenfast, och den känns mycket skonsam. Det svider inte i ögonen och huden känns mjuk efteråt.

Här hittar du hela testet av remover för ögonmakeup.

DV-TEST: Primers som gör huden jämn

BÄST I TEST: MAC Prep + Prime skin smoother, 285 kr. POÄNG: 4,8OM PRIMERN: Smidig dosa med spegel. Kon­sistensen är en silkeslen gel som appliceras med fingertopparna eller en svamp. Primern blir matt på huden, fyller ut linjer och ger en slät yta som är lätt att applicera makeup på. Fungerar även bra att använda över makeup.

Här hittar du hela testet med primers som gör huden jämn. 

DV-TEST: BB-creams som återfuktar, jämnar ut och vårdar huden

BÄST I TEST: L’Oréal Paris Nude magique, 169 kr.POÄNG: 4,8OM BB-CREAMEN: Crèmen är vit med små lila korn och ser nästan ut som en rinnig tandkräm före applicering. Den smälter in i huden och jämnar ut. Den täcker inte lika väl som en foundation, men passar som en lätt vardagsmakeup. SPF 12.

Här hittar du hela testet med bb-creams. 

DV-TEST: CC-creams som täcker och vårdar huden

BÄST I TEST: Lumene Color correcting cream, spf 20, 149 kr.POÄNG: 4,8OM CC-CREAMEN: Tunn och lätt konsistens som känns skön för huden. CC-creamen är dryg och det behövs bara lite för att täcka hela ansiktet. Ger fin lyster och matt finish. Täcker både blå och röda partier men ger inte ett onaturligt eller kakigt intryck. Prisvärd!

Här hittar du hela testet med cc-creams. 

DV-TEST: Uppljusande concealers som döljer mörka ringar under ögonen

BÄST I TEST: YSL Touche éclat, 415 kr.POÄNG: 4,8OM CONCEALERN: Lätt att applicera med den inbyggda penseln och smälter snabbt in i huden, som får en jämnare ton och direkt blir märkbart ljusare. Lägger sig inte i linjer och håller en hel dag. Det höga priset är det enda minuset.

Här hittar du hela testet av uppljusande concealers. 

DV TEST: Kroppsskrubb som gör huden mjuk

BÄST I TEST: Salviderm Naturligtvis sockerskrubb, 109 kr/175 ml.

POÄNG: 4.8

OM PRODUKTEN: Smart tubförpackning. Lite rinnig konsistens i början på grund av den ekologiska solrosoljan i produkten. Innehåller små sockerkorn som är sköna på huden. Lätt att skölja av. Luktar svagt och behagligt och huden blir fantastiskt len. Efteråt behövs ingen bodylotion. Bra pris!

Här hittar du hela testet av body scrubs. 

DV-TEST: Body butter som återfuktar torr hy

BÄST I TEST: 
Biotherm Beurre corporel, 330 kr/200 ml.POÄNG:  5OM BODY BUTTERN: Underbar crème som snabbt absorberas av huden och gör den mjuk och smidig. Doftar svagt av citrus, vilket är ett plus. Huden känns mjuk utan minsta kladd, en känsla som håller länge. Högsta betyg!

Här hittar du hela testet av body butters. 

DV-TEST: Kroppsoljan som återfuktar huden och ger lyster

BÄST I TEST: Dior J’adore Dry silky body oil, 570 kr/150 ml.POÄNG: 4,4OM KROPPSOLJAN: Lyxig glasflaska som tyvärr inte är så praktisk. För stor öppning så oljan rinner lätt ut. Doftar gott, men lite för mycket för någrai testpanelen. Huden känns torr, sammetslen och lyxig utan minsta kladd.

Här hittar du hela testet av kroppsoljor. 

DV-TEST: Lotion med brun utan sol-effekt

BÄST I TEST: James Read Gradual tan body light, 265 kr/200 ml.

POÄNG: 4,7

OM PRODUKTEN: Self tanning-experten James Reads produkter, som används av bland andra Lady Gaga, Mariah Carey och modellerna Rosie Huntington-Whitley och Lara Stone, finns nu i Sverige – och vi förstår varför de är så omtyckta. Den smidiga, lättapplicerade lotionen ger ett jämnt, naturligt resultat. Doften är mild.

Här hittar du hela testet av lotions med tanning-effekt. 

Testerna har ursprungligen publicerats i Damernas Världs tidning. Vill du se fler skönhetstester har vi samlat dem här, håll även utkik i tidningen för fler test av nya produkter. Vill du vara säker på att inte missa något kan du teckna en prenumeration här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!