Nagellack som håller extra länge – lacken som vinner bäst i test

Nagellack som håller färgen utan att flaga är en given favorit. När flera märken nu lanserar gellack för hemmabruk öppnas en helt ny värld och ger nagelsalongernas gellack konkurrens. Vi har testat nyheterna bland de hållbara nagellacken och utsett bäst i test!

Ämnen i artikel:

Nagellack 1: ”Smart två i ett-flaska”

L’Oréal Paris Infallible nail polish, 99 kr.

Smidig pensel som gör det lätt att få lacket jämnt. Håller i fyra–fem dagar, på tårna dubbelt så länge. Mycket prisvärt, och extra stort plus för den smarta två i ett-flaskan med det tillhörande överlacket.

Betyg: 4,7

Nagellack 2: ”Imponerande penslar”

Isadora Gel nail laquer, 89 kr. Ska användas med överlack, 89 kr.

Isadoras platta penslar är imponerande lättanvända! Två lager färgat lack ska täckas med ett lager överlack som får köpas separat. Torktiden är snabbare än med ”vanliga” lack. Resultatet håller i fyra–sex dagar.

Betyg: 4,6

Nagellack 3: ”Bra hållbarhet”

Depend 7 day hybrid polish, 79 kr. Ska användas tillsammans med ett startkit, 99 kr.

Lackning i fyra steg med rengöring, baslack, färg och överlack. Bra penslar som är lätta att måla med. Sitter i fyra–sex dagar. Alla tyckte att hållbarheten är bättre än hos ”vanliga” lack. Prisvärt.

Betyg: 4,5

Nagellack 4: ”Sitter i sex dagar”

Formula X System to go, 180 kr.

4-stegslackning med rengöring, baslack, färg och överlack – allt i samma förpackning. Penslarna är lite smala, tycker någon, men appliceringen är ändå enkel. Sitter utan att flaga alls i sex dagar. Bra pris, då allt ingår.

Betyg: 4,5

Nagellack 5:”Lång torktid, men håller bra”

Max Factor Glossfinity, 85 kr. Ska användas med överlack, 85 kr.

Smidig men lite för mjuk borste. Rinnigt lack som ska målas i två lager och kompletteras med en omgång överlack. Testpersonerna tycker att det kräver lång torktid, men sedan sitter lacket fint i fyra–fem dagar.

Betyg: 4

Nagellack 6:”Smidigt och hållbart, men dyrt”

Nails Inc gel effect, 150 kr.

Ska användas med bas- och överlack, 150 kr/styck.

Bred, bra pensel och smidigt lack. Ska användas med bas- och överlack. Sitter utan minsta flaga i fem–sex dagar. Dock dyrt vid första inköpet då du behöver tre olika lack.

Betyg: 4

Nagellack 7: ”Svårt att få jämnt”

CND Vinylux, 135 kr. Ska användas med överlack, 135 kr.

Rakt skuren pensel som några testpersoner tycker är svår att jobba med. Flera av de testade lackfärgerna är tunna i konsi­stensen, så det krävs två–tre lager för ett jämnt resultat. Sitter i tre–fem dagar utan att flaga.

Betyg: 3,5

Nagellack 8:”Går snabbt att lacka”

Lumene Gel effect nail polish, 69 kr.

Bra pensel och konsistens. Det går snabbt att lacka då du inte behöver något extra bas- eller överlack. Färgen sitter bara i tre–fyra dagar, marginalt längre än ett ”vanligt” lack. Priset väger dock upp lite.

Betyg: 3,5

Så gick testet till

Minst tre personer testar varje produkt. Samtliga testas även av vår skönhetsredaktör för att en jämförelse ska kunna göras. Testperiodens längd varierar, men den är aldrig kortare än två veckor. Allt från doft och konsistens till hur resultatet upplevs bedöms. Därefter sammanställs recensionerna och ett medelbetyg räknas ut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!