Tips på hårinpackning? Vilken är den bästa?

Ämnen i artikel:

Damernas Världs skönhetsredaktör och Damernas.se:s beautybloggare Therése Hallberg svarar varje vecka på läsarnas skönhetsfrågor här på Damernas.se. 

VECKANS FRÅGA: Du som testar så många hårinpackningar måste ju ha koll på vilka som är de bästa på marknaden. Jag har mellantjockt, halvtorrt hår som jag slingar regelbundet. Vilken hårinpackning tycker du att jag ska använda? /Kerstin

SVAR: Hej Kerstin!
Du har helt rätt i att jag testar mängder av hårinpackningar, men eftersom vi alla har olika hårtyper (och därför även behov) finns det ingen universell hårinpackning som är bäst för alla. Tyvärr!
Har du tunt hår kan en del hårinpackningar upplevas för tjocka och tynga ner håret, har du riktigt tjockt och strävt hår kan lättare formuleringar helt enkelt inte kännas återfuktande nog. Som tur är har jag, precis som du, ganska tjockt och torrt hår som jag slingar och färgar regelbundet, så jag kan iallafall ge dig två tips på hårinpackningar som jag tycker fungerar fint. Har du en tjock plånbok är Pureology perfect 4 platinum reconstruct repair masque en härlig favorit, den kostar cirka 350 kronor.
Är du ute efter en mer plånboksvänlig mask gillar jag nylanserade Hair expertise everpure reinforcing intense mask, som kostar cirka 120 kronor.
Vad du framför allt ska leta efter är hårinpackningar som bevarar din hårfärg, så att den inte tappar stinget i förtid. Lycka till!

Fill out my Wufoo form!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!