DV TESTAR: Crème som trollar bort fina linjer

En crème med lyster ger trött hud ny fräschör och trollar bort fina linjer på ett ögonblick. Här är de åtta lystercrèmer som fick bäst betyg i DV:s stora test.

Har du trött och glåmig hud? Vill du dölja fina linjer eller bara bli snabbt fräsch? Då är lystercrèmen ett välkommet tillskott i din sminkväska. En lystercrème fixar jobbet på nolltid och är dessutom enkel att använda. Hemligheten är att crèmen innehåller ljusreflekterande pigment som fångar upp ljuset och drar bort uppmärksamheten från glåmigheter, fina linjer eller andra trötthetstecken. Resultatet blir en skinande hud som ser friskare, jämnare och fräschare ut. Se om du hittar din lystercrème bland Damernas Världs åtta favoriter!

Användningstips:

- Applicera en klick på handleden i butiken före köp, och kontrollera i dagsljus att den inte känns för tam eller konstgjord på din hud. Produkterna skiljer sig i bland annat färg och lystergrad.

- Lystercrèmen kan appliceras över hela ansiktet eller på kindbenen.

- De flesta ska appliceras på rengjord hud efter fuktcrème, medan många blir ännu bättre om de blandas med foundation eller appliceras efter foundation. Läs noga på förpackningen.

- Om du har känslig hud, applicera först din vanliga fukt-crème över hela ansiktet och följ sedan upp med lystercrème. Har du väldigt känslig hud, testa produkten i armvecket innan du applicerar den i ansiktet.

Estée Lauder SpotlightSkin Tone Perfector, 50 ml/430 kr.

POÄNG: 4,9

OM PRODUKTEN: Kan appliceras före eller efter foundation. Den vita crèmen känns mjuk och återfuktande på huden och ger en fantastisk lyster. Vår storfavorit, hade det inte varit

för den lite konstiga doften hade crèmen fått full pott!

Clarins Instant Light Complexion Perfector, 30 ml/295 kr.

POÄNG: 4,8

OM PRODUKTEN: Ska appliceras på rengjort ansikte eller med foundation. Crèmen är svagt färgad men ger en riktigt fin lyster. En smart pumpfunktion gör appliceringen enkel och hygienisk. Dessutom känns den dryg.

MAC Strobe Liquid Lotion, 50 ml/315 kr.

POÄNG: 4,7

OM PRODUKTEN: Appliceras på naken hud, efter eller med foundation. Smart pumpfunktion gör appliceringen enkel. Ger en lyster som först känns lite för mycket. Men den effekten lägger sig snabbt och kvar blir en härlig, naturlig lyster.

Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector, 30 ml/89 kr.

POÄNG: 4,5

OM PRODUKTEN: Appliceras på naken hud, med eller efter foundation. Bronsfärgad crème som snabbt smälter in i huden och ger en fantastisk lyster och glöd. Doftlös, litet minus för att den känns odryg. Prisvärd!

Glominerals Glosheer Tint Base Illuminator, 40 ml/325 kr.

POÄNG: 4,2

OM PRODUKTEN: Appliceras före, med eller efter foundation. Är färg- och doftlös och ger en fin lyster. Huden blir mjuk och efterföljande foundation glider på fint. Kommer mest till sin fördel när den blandas med foundation.

Dior Capture Totale Soin Finition Lumière, 50 ml/1 525 kr.

POÄNG: 4

OM PRODUKTEN: Appliceras med eller utan foundation. Crèmen är hudfärgad och luktar svagt och fräscht. Ger en lätt pärlemoraktig lystereffekt. Det skyhöga priset drar ner betyget.

Manasi Makeup Lyster Cream Bronzer, 55 g/349 kr.

POÄNG: 3,5

OM PRODUKTEN: Appliceras på naken hud eller efter foundation. Den brunfärgade, aningen kolaluktande crèmen ger en solkysst lyster och känns dryg. Funkar fint att blanda ut med hudcrème eller som highlighter.

The Body Shop Tinted Glow Enhancer, 25 ml/179 kr.

POÄNG: 3

OM PRODUKTEN: Appliceras på rengjord hud eller efter foundation. Tunn och färgad, påminner i konsistensen om en tunnare foundation. Ger en lätt lyster som drar lite åt rött, så har du gula hudtoner är den inget förstahandsval. Bra pris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!