Emily Dahls 3 skönhetsfavoriter

Damernas.se fullkomligt älskar att frossa i skönhetstips!
Under hela denna vecka tar vi oss en titt ner i några väl valda, och härliga personligheters necessärer och tar reda på vilka skönhetsprodukter de inte kan leva utan. Du har redan kunnat ta del av Martina Bonniers, Emma Wiklunds och Sandra Beijers favoritlista, och i dag tar vi reda på vilka skönhetsprodukter som DV-bloggaren Emily Dahl tycker är bäst ... 

I MORGON: Marcella Mravecs 3 skönhetsfavoriter

1. Clarins Beauty Flash Balm.   Den bästa ansiktsprodukten jag någonsin använt, och den "viktigaste" jag har. Bäst är den innan foundation, som en primer. Jag har använt den troget i sju år och tänker minsann aldrig byta.

2. Make Up Stores Duo Brow Color.   Bästa ögonbrynskuggan för rödhåriga, och med den perfekta ljusbruna ögonskuggan i samma ask. 

3. Biotherm Homme High Recharge Masque.   En snabb-ansiktsmask för killar, men som självklart funkar på alla. Ju längre man har den på, desto mer tycks den verka och man ser faktiskt tydlig skillnad, sådant älskar jag.

LÄS MER OM SKÖNHET

TOP 10: Bästa mascarorSandra Beijers 3 skönhetsfavoriterEmma Wiklunds 4 skönhetsfavoriterMartina Bonniers 6 skönhetsfavoriterEXKLUSIV LISTA: Läsarnas skönhetsfavoriter

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!