Emma Wiklunds fem bästa skönhetstips för en nystart

Emma Wiklund delar med sig av hur hon gör när det är dags att byta ut semestervanor mot en nystart på kontoret. Klicka här för att komma till hela blogginlägget.1. Boka in en ansiktsbehandling med ordentlig peeling och rengöring. Visst vill man ha lite solbränna kvar, men man vill har en bra start och boosta huden lite efter sommaren. Jag ska lägga in mig hos min kompis Anneli på hennes salong och en ”helrenovering” med portömning, mask, plock av ögonbryn, fransfärgning och massage. Kommer att bli sååå skönt.

2. Se över din sminkväska. Alla färger som du använde i våras på din foundation kommer inte alls att passa din solkyssta hy. Dags att testa vilka som funkar. Det bästa är att använda så lite som  möjligt och bara lyft sin look med lite bronzing. Jag är barnsligt förtjust i Armanis ” Bronze Mania”. Den kan man vifta runt med lite överallt. Även på ögonlocken.

3. Ta hand om sommarfötterna. Det finns en intensiv fotkur från CCS på flera av de olika apotekskedjorna med tillhörande strumpor som gör susen med torra sommar fötter. Bada, fila lite, smörj och på med strumpan över natten. Blir fint!

4. En bodyscrub! Testa min från Emma S. serien som innehåller fruktenzymer som skonsamt löser upp dödahudceller och ger superfin lyster. Finns i dofterna ”Fresh Grapefruit” och ”Pure Ocean”.

5. Håret… Tja, för mig blir det helt enkelt en vända till Gisela och Jenny på Mikas Koivisto Karlsson för lite färg och klipp. Fram tills dess blir det tofs….

Emma Wiklunds blogg hittar du här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!