Årets bästa schampo, conditioner och stylingprodukter – här är vinnarna

När Swedish Beauty & Cosmetic Awards gick av stapeln korades även nio vinnare av årets hårvårdsprodukter. Nedan får du tips på schampo, balsam och stylingprodukter som det senaste året tagit en given plats i våra badrumsskåp och som vunnit juryns hjärtan.

Årets Schampo & Balsam - Frisör

Caviar Repairx Instant Recovery Shampoo & Conditioner från Alterna

Motivering: Näringsrika hårreparatörer som tillsammans verkar på djupet för att laga skador på varje individuellt strå så trötta testar förvandlas till friskt, fylligt och lydigt hår.

Årets Schampo & Balsam - Konsument

Nourishing Shampoo & Conditioner for Coarse Hair från Björn Axén

Motivering: Vinnaren har med kraftfulla oljor och salongserfarenhet skapat en produkt för en krävande hårtyp utan att ge tyngd. En sammanhållen duo som stärker, helar och ger håret ett riktigt lyft.

Årets Hårvårdsprodukt – Frisör

Oi/All in one milk från Davines

Motivering: Multiprodukt som ger både hår och själ en kick. Exotiska ingredienser tillsammans med beprövad vetenskap ger silkeslent hår som tål oöm behandling utan att rasa. Modern, tidlös och full av power.

Årets Hårvårdsprodukt – Konsument

Strengthening Primer for Fine Hair från Björn Axén

Motivering: En undergörande cocktail av stärkande, återuppbyggande och volymgivande proteiner och algextrakt som gör att hopplöst tunt hår kan hålla stilen dag efter dag.

Årets Hårstyling – Frisör

Shimmer Shine från Kevin Murphy

Motivering: En gyllene liten juvel vars viktlösa, vårdande innehåll smickrar alla hår genom att sprida en ljuvlig väldoft och megaglamourös skimrande glans.

Årets Hårstyling – Konsument

Dark Volume Powder från SachaJuan

Motivering: Nyskapande unisexprodukt som känns lika självklar som överraskande. Resultatinriktad vinnare som håller vad den lovar och ger utväxten en match.

Årets Stylingserie – Frisör

More Inside från Davines

Motivering: Det är omöjligt att inte charmas av en stylingserie där samma omsorg har ägnats åt innehåll som förpackning, och där varje produkt håller vad den lovar – och mer därtill.

Årets Stylingserie – Konsument

The Legacy 1963 “Style with care” från Björn Axén

Motivering: Så bra med stylingprodukter som också vårdar och bygger upp varje strå från insidan och gör att du kan fixa frisyren med salongskänsla, framför din egen spegel.

Årets Stylingverktyg

Magic Style Brush från Björn Axén

Motivering: Enkel utan krusiduller skapar den här manicken magi på ett kick även för en nybörjare. Vad är en bal på slottet utan den här?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!