Bästa frisyrerna för dig med tunt hår – addera fyllighet och volym

Trött på att ösa volympuder i hårbotten för att få till en uns av liv till ditt tunna hår? Rätt klipp gör susen – utan stylingprodukter! Damernas Värld guidar till de bästa frisyrerna för tunt hår.

No more tunt hår som ser tråkigt och livlöst ut! Regel nummer ett när det kommer till mindre tjocka hår som man vill ha mer volym i är att inte ha allt för långa längder. Ett tips är att hålla sig till axellångt hår som längst och att arbeta med etapper. Men som vi alla vet är ju regler till för att brytas, så är drömmen att spara ut en lång 

frisyr lovar vi att du med rätt knep kan få även det att se fylligare ut. Scrolla ned för att hitta klippen som ger volym till ett tunt hår!

 

LÄS MER: Frisyrer 2019: hitta rätta hårfärgerna och klippen för just ditt hår

 

Innehåll: Trendiga frisyrer 2019 för dig med tunt hår

Frisyr som passar tunt hår: Tjock luggKort frisyr för tunt hår: Uppklippt bobFrisyr för tunt hår: Vågig lobTips på frisyr för tunt hår: Lång sidbena

 

1. Frisyr som passar tunt hår: Tjock lugg

En tjock lugg sviker aldrig ett tunt hår! Rama in ansiktet på ett fint sätt och addera fyllighet till längderna (extra volumiöst ser håret ut om du stylar med saltvattenspray och får till den där vågiga looken). Läs mer här om vilken lugg som passar till vilken ansiktsform.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktörens tio budord: "Så fick jag mitt bästa hår någonsin"

Foto: © 2016 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL

 

2. Kort frisyr för tunt hår: Uppklippt bob

Den som klippt av håret någon gång vet att ju kortare hår – desto "tjockare" känsla. Ett busigt pixie- eller bobklipp i olika etapper är det perfekta valet för tunt hår (dessutom är det så chict – inspireras av 35 korta frisyrer här!)

LÄS MER: Långt, kort, tunt och tjockt hår – 24 fina frisyrer för 50+

Foto: GAT Images / © GAT Images PHOTOGRAPH FOR FASHION
Foto: © 2015 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL
Foto: Beauty / Backstage / © 2015 Estrop-Barcelona PHOT

 

3. Frisyr för tunt hår: Vågig lob

Har du lockigt hår? Grattis! En lob (alltså en längre bob) passar lockigt, tunt hår perfekt då det adderar volym och rörelse. Har du rakt hår så misströsta inte, lob-frisyr funkar ändå – och vill du ge intryck av ett ännu tjockare hår kan du bara plocka fram locktången.

LÄS MER: Korta frisyrer 2019 – trendiga och klassiska korta klipp för dam

Foto: © 2015 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL
Foto: © 2016 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL

 

4. Tips på frisyr för tunt hår: Lång sidbena

En lång snedbena samlar håret och ger intrycket av ett tjockare och fylligare hår. Särskilt hett tips för dig som vill behålla längden på håret.

Foto: © 2015 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL
Foto: © 2016 Estrop-Barcelona PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!