Guide: Så fixar du rufsig strandhår

Det rufsiga och sexiga strandhåret är en klassiker som känns rätt varje sommar. Damernas.se vet hur du fixar frisyren på egen hand i tre enkla steg.

1. Tvätta ditt hår som vanligt och applicera sedan en volymgivande produkt, till ett exempel ett mousse, i fuktigt hår. Fokusera på håret närmast ditt huvud och kamma ut produkten lätt i längderna. Applicera sedan en stylingcreme som ger stadga.2. Rulla upp överhåret på stora spolar, så att du skapar så mycket volym som möjligt. Rulla upp håret bakåt, från ansiktet. Tvinna resterande underhåret och fäst dem mot hjässan i små "bollar" med hjälp av hårnålar.3. Låt ditt hår självtorka eller föna det torrt. När håret torkat/svalnat, släpp ut det från spolarna och de tvinnande bollarna och red försiktigt ut det med hjälp av fingrarna. Avsluta med en lätt dusch saltvattenspray, så håller lockarna ännu bättre.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!