Höstens trendigaste frisyrer

Vad sägs om att matcha nya höstkappan med en minst lika trendig frisyr? Damernas.se bjuder på säsongens hetaste uppsättningar - direkt från catwalken. Låt dig inspireras!

1. FlätanFlätor i olika former är ett måste hösten 2011. Syntes hos bland andra Erdem, Lanvin, Pucci, Byblos och Viktor & Rolf.

2. HästsvansenHög och stram eller låg och slarvig - allt känns rätt just nu. Vill du vara extra trendig får du gärna fästa håret lågt i nacken, det är nämligen en trend som kommer starkt i vår.

3. BakåtfönatDet trendiga håret strävar bakåt i höst. Utsläppt eller uppsatt bestämmer du själv.

4. BlanktDen blanka benan går aldrig ur tiden och känns lika rätt till vardags som på fest. Syntes hos bland annat hos Yves Saint Laurent, Berardi, Ferretti och Gucci.

5. AccessoarerRädda en dålig hårdag med hjälp av en färgglad eller glamourös håraccessoar. Syntes hos bland andra Chanel, Alexander McQueen och Prada.

6. Spontant utsläpptBlank och välfönat i all ära, men i höst får det långa håret gärna kännas lite rufsigt och busigt - precis som om du nyss släppt ut det från en slarvig knut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!