ANNONS

Innehåll från Vidal Sassoon

Foto: Igor Pukhnatyy

Så får du proffresultat med hemmahårfärg - slipp ojämn, tråkig ton!

Gillar du att färga håret hemma men är trött på opålitligt resultat med platt, ojämn ton eller till och med missfärgning? Nu har vi lösningen. Nya Vidal Sassoon Salonist är en hårfärg för hemmabruk som behandlar utväxten och längderna var för sig för att ge naturligt och intensivt färgresultat.

Vidal Sassoons motto har alltid varit "If you don´t look good, we don´t look good" och det gäller oavsett om det handlar om klippningar eller hårvårdsprodukter.

Därför är det senaste tillskottet bland Vidal Sassoons produkter en hårfärg för hemmabruk som gör att alla kan färga håret hemma med ett naturligt och jämnt färgresultat, tack vare en helt ny innovativ tvåstegsapplicering som är inspirerad av hur frisörer färgar hår.

Precis som på salong appliceras Vidal Sassoon Salonist med pensel ur en skål. Först behandlas utväxten med en färgblandning. Istället för att behandla hårets längder med samma färgblandning tillsätts ett serum till färgblandningen innan den appliceras på längderna. Detta förändrar färgblandningen till en lättapplicerad kräm och förändrar även färgkoncentrationen för att passa hårlängdernas egenskaper bättre. Färgresultatet blir både naturligt och intensivt samtidigt som man undviker färgskillnader mellan utväxt och längder.

Tillsammans med mamas bloggare Frida Fahrman och Vidal Sassoonambassadören Tomas Edlund kommer ni att få följa med på VS Salonist Sessions där ni får svar på alla era frågor om hur man bäst lyckas med hemmahårfärgning. Frida kommer också trendrapportera från London Fashion Week - soch hjälpa dig att skaffa dig koll på de senaste trenderna om du planerar en förändring! Du kommer också få chansen att vinna en exklusiv färgstyling.

Snart kommer du själv kunna prova den här nya färgen - Vidal Sassoon Salonist finns dagligvaruhandeln från och med februari, men du har också möjlighet att få testa VS Salonist. Tillsammans med Frida Fahrman har vi fått 200 produkter att dela ut. Bli en av de 200 första som mejlar namn, adress och vilken av färgerna (i bilden nedan) du vill ha till vssalonist@jungrelations.com så får du ett produktprov hemskickat. Först till kvarn gäller!

Följ med på VS Salonist Sessions under våren!

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Vidal Sassoon och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!