Spana in de trendigaste frisyrerna hösten 2014

En ny frisyr är en fantastisk vardagslyx, och då vill vi givetvis passa på att göra det i senaste snittet. Vi frågade vår frisyrbloggare Elin Johansson om höstens tydligaste frisyrtrender enligt henne, spana in dem här nedan!

HÖSTENS KORTA FRISYR 2014

Anne Hathaways läckra kortklippta frisyr är en riktig inspirationskälla, såväl i mörkbrun färg som i blond. Med en kort frisyr blir färgen extra viktig så välj en nyans som passar just dig!

HETASTE PAGEN 2014

Petra Marklund har gjort det igen, hösten 2014 är det hon som sätter ansiktet på pagen, nu i en längre look. Karaktäristiskt är att nacken är klippt i en klassisk pojkfrisyr och att pagen sedan klipps i längder vid ansiktet.

HÖSTENS MELLANLÅNGA FRISYR 2014

En av höstens hetaste frisyrer är en mellanlång klippning med mittbena eller djup sidbena. Tänk en lång utväxt page. Tillskillnad från klassiska klipp vill man här få en lite trubbig look och det görs lättast genom att inte klippa ur topparna.

DEN TRENDIGA BENAN HÖSTEN 2014

90-talsinfluenserna visar sig tydligt i valet av bena. I 9 fall av 10 ska höstens frisyr ha en mittbena, undantaget är om du har en riktigt kortklippt frisyr, eller en axellång klippning, då är en djup sidbena också den rätta linjen.

HÖSTENS HETASTE LOCKAR HÖSTEN 2014

I flera år har vi sett de härliga Hollywood-lockarna och de hänger kvar även i höst. Vill du visa din trendkänslighet så är det dock en ny version som gäller, nämligen sjöjungfrulockarna. De kännetecknas av böljande vackra lockar, men som slutar en decimeter från topparna där håret istället faller rakt.

HÖSTENS TRENDIGA KNUT

Allas vår favorit, knuten, finns givetvis representerad även i höstens frisyrtrender, nu i form av en liten knut mitt på huvudet. Glöm den propra donut-knuten, i höst får den gärna vara lite slarvig och bullig. Härligt naturlig helt enkelt!

VACKRA FLÄTOR HÖSTEN 2014

Ja, flätorna finns kvar och i höst kan de inte gå fel. Oavsett om du har långt eller kort hår så kan du alltid rädda en dålig hårdag med en snygg fläta som får rama in ansiktet eller strama upp det vildaste hårburr.

Vill du få mer tips på vackra frisyrer och hur du kan styla ditt hår så surfa vidare in till Elins blogg. 

Foto: Alloverpress, Kristian Löveborg samt Pinterest.com

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!