Tips! 4 vårdande hårinpackningar för torrt och trassligt hår

Sol och salta bad må vara sköna men för håret ställer de till trassel. Här är fyra hårinpackningar som ger risigt hår krafterna tillbaka.

1. Nutritive är en stående favorit bland kvinnor med torrt och sprött hår. Hårinpackningen vårdar håret på djupet utan att tynga ner det. 200 ml kostar 379 kronor från Kérastase.

2. Miracle moist conditioner är en hårinpackning som har blivit en snackis i skönhetsbranschen. Hemligheten bakom den fuktgivande formulan i hårinpackningen är oljan från macadamianötter. 250 ml kostar 95 kronor från Aussie.

3. Med ingredienser som avocado- och olivolja ger hårinpackningen All Soft Heavy Crème håret styrka, vård och glans inifrån och ut. 250 ml kostar 349 kronor, från Redken.

4. Nio år i rad har hårinpackningen K-pak reconstructor prisbelönats för sin förmåga att ge slitet hår och kluvna hårtoppar ett nytt liv. 150 ml kostar från 239 kronor från Joico.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!