Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Shutterstock (montage)

Skönhetsredaktören tipsar: ”Högteknologiska verktyg som maxar din beautyrutin”

Högteknologiska prylar som tar hemmafixet i badrummet till en ny, proffsigare nivå – här är Damernas Världs skönhet- och hälsoredaktör Anja Skeppe-Grahns favoritgadgets för bättre hy och hår.

1. Hudföryngrande ljus från Dr Dennis Gross

För inte så länge sen fanns LED bara på progressiva salonger och kliniker - nu kan alla använda sig av och se fördelarna med ljus. Masken Spectralite faceware pro från Dr Dennis Gross har två olika sorters ljus - föryngrande rött, och blått som jobbar på akne. 

Mask från Dr Dennis Gross, läs mer och köp här. 

2. Snabbast sheetmasken – Foreo ufo

Med hjälp av ljud, ljus och pulseringar slussar Foreo Ufo ner ingredienserna från sheetmaskarket i huden på bara 90 sekunder. Maskandet blir för första gången en del av den dagliga rutinen.

Smartmaskbehandling från Foreo, läs mer och köp här. 

”Beautyteknik kostar, men väger du det mot skönhetsbehandlingar på salong har du ganska snabbt tjänat in de pengarna”.

3. Tajta till huden med Nuface

Mikroström var länge förbehållet hudterapeuterna, men Mini facial toning device från Nuface gör det möjligt att få proffsresultat hemma. Den här manicken ger omedelbar effekt när min hud känns saggig och plufsig, men är man ihärdig ger den bestående, uppstramande resultat.

Facial toning device från Nuface, läs mer och köp här. 

4. Skonsammare hårstyling med Dyson

Den torkar håret och gör det lockigt eller blankt i ett enda tag – Dysons Airwrap är en drygrip men den ersätter både fön och stylingverktyg. Det speciella luftflödet gör att håret skonas jämfört med andra värmeredskap. Mitt favoritmunstycke är Soft smoothing brush som ger en mjuk föning.

Fön- och stylingverktyg från Dyson, läs mer och köp här. 

5. Vitare tänder med Phillips

Sedan jag bytte till eltandborsten Sonicare Diamondclean från Philips får jag bara beröm från tandhygienisten – men jag märker också att mina tänder har blivit betydligt renare och vitare.

Eltandborste från Phillips, läs mer och köp här. 

6. Renare luft med Dyson

Enligt undersökningar kan inomhusluften vara upp till fem gånger mer förorenad än utomhusluften. Samtidigt tillbringar vi mycket tid inne, och många mysfaktorer som brasa och tända ljus är stora bovar. Partiklarna är både ohälsosamma att andas in och sätter sig på huden där de kan ge problem. Pure hot + cool från Dyson renar luften.

Luftrenare från Dyson, läs mer och köp här. 

LÄS ÄVEN: Skönhetsredaktörens tio budord: ”Så fick jag mitt bästa hår någonsin”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!