Artikeln innehåller köplänkar

Skydda ansiktet mot solens strålar – här är 6 bästa solkrämerna

Solkräm i ansiktet? Farhågor om akne, vitt kladd och makeup som glider runt som Bambi på is kan få de bästa av oss att ignorera spf:en. Men med nya generationens solkrämer får du världens bästa antiage-försäkring – utan baksmällor som fet hy och finnar. Här är 6 bra solskyddsfavoriter för att skydda ansiktet.

Ämnen i artikel:

Bästa solkrämen för: Torrisar

ACO Hydrating face sun cream spf50+

Acos hudvårdsteam har kokat ihop en välgörande cocktail med tre välkända fuktingredienser – propandiol, glycerin och diglycerin – som tankar din hy med fukt på djupet. Diglycerinet är hudvårdens motsvarighet till en kamelpuckel, och fungerar som en reservoar för fukt. Utmärkt för solkänslig hy. Pluspoäng för budgetpris! Läs mer och köp här.

 

Bästa solkrämen för: Aknebenägen hud

Kiehls Ultra Light Daily UV Defense mineral sunscreen SPF 50

Finnar idag eller rynkor (eller ännu värre) i morgon är ett dilemma många av oss känner igen. Är du känslig eller lätt får finnar är skydd av mineraltyp ditt bästa val. Denna smarting blockerar dumma strålar med naturliga mineralen titanoxid och tolereras av även den mest bråkiga hy. Dessutom lätt färgad, vilket betyder snygg à la minute. Läs mer och köp här.

LÄS MER: Brun utan sol 2019 – produkterna som får bäst i test och bästa tipsen för ansikte och kropp

 

Bästa solkrämen för: Tidsoptimisten

Dermalogica Solar defense booster spf50

Bussen går om fem minuter och blotta tanken på ett extra steg i skönhetsrutinen får dig att hyperventilera av stress. Om väntan på lager av crèmer som ska smälta in i huden är inte din grej, välkomna denna solskyddsbooster i ditt liv. Blanda helt enkelt ner i din vanliga dagcrème eller foundation. Klart. Läs mer och köp här.

Bästa solkrämen för: Hyperkänsliga

Avène Eau thermale very high protection cream spf50

Har du extremt reaktiv, lättirriterad hy är det lätt att oroa sig över att ännu en produkt ska skicka huden rakt in i ett rött, kliande kaos. Den här franska pharmacie-favoriten är gjord för att skydda även de mest spröda. Tillsatt källvattet har lugnande egenskaper som hjälper stressiga hudtyper att komma till ro. Vattenresistent.

Läs mer och köp här.

 

Bästa solkrämen för: Blank T-zon

La roche posay Anthelios XL ultra-light fluid spf50+

Får du också rysningar när du minns solkrämerna som fick dig att se ut som om du gnidit ansiktet i ett smörpaket? Idag är lyckligtvis ekvationen solskydd plus matt hy full möjlig. Denna supertunna crème lämnar inte ett spår, varken vita eller glansiga.Bonus: passar känsliga hudtyper och täpper inte till porerLäs mer och köp här.

 

Bästa solkrämen för: Stressad cityhud

Chanel UV essentiel multi-protection daily defender UV pollution 

Möt ett muskedunder som går ner och skadeförsäkrar även på cellnivå. Chanels forskarteam har identifierat en molekyl som stimulerar ett naturligt protein i huden, SPRR, som skyddar cellerna mot påverkan från sol, stress och avgaser. På så sätt anpassas skyddet på daglig basis. Storstadsbor, denna är till er.

Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!