Parfym för 5560 kronor!

Den hypade designern  Reed Krakoff  lanserar sin första doft, och gör det med bravur. 

Han släpper nämligen doften i limiterad upplaga. Bara 400 exemplar kommer att säljas, och de kommer bara att finnas att köpa i hans egna butiker. Parfymen kommer att säljas i fyra olikfärgade flaskor (100 av varje färg kommer att produceras) av Murano-glas. Parfymen kommer dessutom med en extra refill. 

Och priset?
5560 kronor!

Reed Krakoff försvarar det höga priset med "Många kvinnor vill ha något som inte alla har råd med ..."

Det känns inte helt otippat att Reed Krakoff gör ett sådant här drag. Designern, som även är creative director på  Coach Inc, presenterade sin första kollektion under New Yorks modevecka i februari 2010. Han blev hyllad direkt, och när han visade upp sin vår/sommar-kollektion för 2011 var han närvaro på modescenen ett faktum.  Till skillnad från andra designers som börjar småskaligt, går Reed Krakoff i helt motsatt riktning. Han har redan en ready-to-wear-kollektion, som dessutom innefattar skor, väskor, smycke, solglasögon, klockor och accessoarer. Och nu även en doft för 5560 kronor ...

BILD: WWD

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!