Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Jaclyn Adams

Säsongens bästa parfymer - vi listar väldoftande nyheter

Hitta din nya favoritparfym bland höstens hetaste nyheter 2019! Vi har valt ut våra absoluta favoriter bland doftnyheterna.

Hösten är nystarternas och uppdateringarnas tid, och vad passar bättre än att matcha höstgarderoben med en ny favoritparfym? Damernas Värld guidar till höstens bästa dofter.

LÄS MER: Experten: 5 vanliga misstag du gör med din parfym – och så undviker du dem

1.  Libre, Yves Saint Laurent

Libre, Yves Saint Laurent, EdP.
Doften Libre, signerad Yves Saint Laurent, beskrivs som en parfym för den starka, modiga och fria kvinnan som experimenterar med sin frihet. Apelsinblomma från Marocko och fransk lavendel har mixats i en spännande mix med noter av mandarinolja, arabisk jasmin och vaniljextrakt samt ambra och mysk. En elgent och kvinnlig doft med känsla av makt! Läs mer och köp här.

2. Slow Dance, Byredo

Slow dance, Byredo, EdP.
Byredo inspireras av en helt annan poetisk arena än ovanstående blomsterfält, nämligen högstadiediskotekens dansgolv, och i synnerhet den sista nervösa tryckaren. Nykomlingen Slow dance är en hyllning till svettiga handflator, fumliga steg, krockande fötter, skakig förälskelse, infriade eller brustna förväntningar och den berusande doften av hud mot hud. Noter som viol, vanilj och rökelse gör garanterat att tryckaren blir en succé även på vuxenfesten. Läs mer och köp här.

3. Boss the scent absolute for her, Hugo Boss

Boss the scent absolute for her, Hugo Boss, EdP.
Doftmakerskan Louise Turner har skapat Hugo Boss senaste tillskott i modehusets doftrepertoar. Doften inleds med honungslen doft av persika med hjärtnoter av rostat kaffe och feminin vaniljdoft i basnoten. Den fylliga versionen är mer intensiv än originalet och är en riktigt mystisk och mörk höstdoft. Läs mer och köp här.

4. Mémoire d'une odeur, Gucci

Mémoire d’une odeu, Gucci, EdP.
Gucci vill sudda ut klassiska könsgränser inom doft med nya parfymen Mémoire d'une odeur. Doften blandar noter av vanilj med mineraler, grönt och örter vilket resulterar i en spännande cocktail med inslag av mandel, jasmin och sandalträ. Unisex och friskt när det är som bäst! Läs mer och köp här.

5. Woman intense black, Ralph Lauren

Woman intense black, Ralph Lauren, EdP.
Ralph Laurens senaste dofttillskott beskrivs som en intensiv och förförisk kombination av varma blommor och svart vanilj med fylliga inslag av sandelträ och kryddiga känslor. Sensuell och varm doft – perfekt till höstens mörka kvällar. Flaskan är designad av Ralph Lauren själv. Läs mer och köp här.

6. Bloom ambrosio di fiori, Gucci

Bloom ambrosia di fiori, Gucci, EdP
För fans av Gucci Bloom, som skapades utifrån chefsdesignern Alessandro Micheles vision av en färgsprakande fantasiträdgård, väntar en mer intensiv upplevelse där doftbuketten fått sällskap av irisrot - en av doftvärldens mest exklusiva ingredienser med ett kilopris långt högre än guld - och damascenerros. Läs mer och köp här.

7. Coer battant, Louis Vuitton

Cœur battant, Louis Vuitton, EdP.
Louis Vuitton släpper sin tionde doft med husets stjärnparfymör Jacques Cavallier-Belletrud vid spakarna i sin doftateljé i Grasse. Denna gång förmedlas känslan av att bita i ett saftigt, friskt päron som balanseras av mjuka noter av egyptisk jasmin. Läs mer och köp här.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören listar höstens bästa beautyprodukter 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!