Här öppnar hudvårdsjätten Skincity sin första fysiska butik

Skincity öppnar sin första fysiska butik i Sverige.

Foto: Getty Images, Skincity

Skincity öppnar sin första fysiska butik i Sverige.

Är du en av alla Skincity-fantaster som älskar att frossa i hudvård? Grattis, då kan du snart göra det live också – märket öppnar nämligen en fysisk butik.

Ämnen i artikel:

hud

Skincity är en storfavorit bland många när det kommer till att shoppa hudvård online. Men om du föredrar att klämma och känna på produkterna innan du köper dem kommer nu glädje nyheter – Skincity öppnar en fysisk butik, skriver Veckorevyn.

Foto: Shutterstock

I Westfield Mall of Scandinavia, i Solna, ska Skincity öppna sin första butik.

Skincity-butik i Mall of Scandinavia

Den 25 oktober slår man upp portarna till en pop up-butik i Westfield Mall of Scandinavia som ligger i Solna, strax utanför Stockholm. 

I butiken kommer du, likväl som online, erbjudas hudkonsultationer och utifrån resultatet rekommenderas produktkombinationer skräddarsydda efter din egen hy. I butiken kommer populära varumärken som Paula’s Choice, Verso, Klairs, Dermaceutic, Exuviance och webbshopens egna succémärke Makethemake säljas.

LÄS OCKSÅ: Makethemake gör hudvård och makeup till samma produkt

Men – underbart är kort. Butiken har enbart öppet under tre månaders tid, lagom till julshoppingen. Vid årsskiftet är det online som gäller igen. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!