Foto: Estrop-Barcelona

Skönhetsfråga: Hur ska jag sminka mig i vår?

Hej Carin!
Har du tips på hur jag kan sminka mig i vår? Jag vill tona ner sminket lite och inte vara lika tungt sminkad som på vintern men ändå se fräsch ut.
/Elin

Svar: Hej Elin!
Absolut! Jag har själv precis börjat "vår-sminka" mig.
Här kommer tips på en fin vårmakeup: 

1. Lägg en lystergivande primer som grund och applicera bara lite concealer där du behöver, som till exempel under ögonen eller vid näsan. Hoppa över foundation och borsta bara över ett transparent matt puder. 2. Borsta på bronzepuder på kinderna och vid tinningarna. 3. Dutta lite rosa rouge på äppelkinderna. 4. Fyll i ögonbrynen och borsta dem så de inte ser så perfekt målade ut. 5. Lägg en ljus ögonskugga över hela ögonlocket och en ljus bronzig skugga i globlinjen och sudda ihop den med den ljusa skuggan. 6. Välj gärna en brun mascara istället för svart på våren och sommaren. 7. För en trendig och somrig stil kan du avsluta med att måla läpparna i en stark färg som rosa eller orange.

Fill out my Wufoo form!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!