Artikeln innehåller annonslänkar

Skönhetsredaktören: 6 produkter som livar upp i vintermörkret

När mörkret och kylan håller oss inomhus är det bara att kapitulera och omfamna myset. Här är 6 produkter som skönhetsredaktör Maria Ahlgren gillar.

I år ska jag försöka omfamna det nordiska naturarvet i stället för att svära över kylan. Arket gör inte bara mode, utan också kroppsprodukter doftsatta av geninäsan Jerome Epinette. Body wash från Oakmoss doftar dov ekmossa och återfuktar huden med linfröextrakt och björksocker. Läs mer och köp här.

Tillskott av D-vitamin är lika mycket del av grundkursen i nordisk vinternavigering som mössa och vantar, men alla tillskott är inte lika tillgängliga för kroppen. Food grown vitamin D från Wild Nutrition är framställd på ett sätt som optimerar upptaget i kroppen. Läs mer och köp här.

Vardagsmys handlar om de små tingen, som en lagom doftsatt deo som håller armhålan torr hela dagen utan att fläcka ner den svarta blusen. Skin Treats Invisible shield 24 effect antiperspirant från  tickar alla mina deokräsna boxar. Läs mer och köp här.

Vintertid placerar jag ut handcrèmer i varje vrå. Bamford Botanic hand cream är snygg nog att ha framme, doftar av geranium och lavendel och vårdar med kakaosmör, honung och jojoba. Läs mer och köp här.

Jag var nyligen i Japan, där det dagliga badet är nästan heligt. Alla ni som har badkar bör genast skaffa L:a Brukets algbaserade Detox seaweed tonic. Som en spa-behandling hemma. Läs mer och köp här.

Det finns inget som tinar upp en frusen vintersjäl som doften av kryddvarmt chai-te. Nu kan hela hemmet bäddas in i doften av kardemumma, nejlika, ingefära, björk och mjölkigt svart te, tack vare Chai candle från ByredoLäs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!